Muži poslouchejte své ženy a budete štastni

Ono se řekne, poslouchej svojí ženu, ale kdo má rozumět jejím přáním? Ať dělám co dělám, přád je to blbě. No tak zkus naslouchat, většinou je důležitější pocit z toho co žena vyjadřuje, než co skutečně říká ...

Porozumět ženské řeči není nakonec tak složité jak to na první pohled vypadá. Stačí pochopit pár způsobů vyjádřová jejich přání a můžete plně využívat jejich přízně, kterou vám chtějí věnovat. Představte si třeba situaci.

No byly vánoce a vy jste se nechali překecat a nakonec jste se obětoval a jel v neděli po obědě místo fotbalu na nákup do obchodního centra. Už čtyři hodiny lítáte za manželkou s plným vozíkem jak vlaječka na anténě autorádia , který ona bezmyšlenkovitě plní krámy, které k ničemu nepotřebujete. Už už říká, ještě koupíme papír na pečení a jdeme. A nakonec povídá:,, Broučku když se  na tebe tak koukám, vidím, že si unavený, nechceš jít na kafe."  No co si pánové pomyslíte? No jí  asi přeskočilo, už je skoro pět hodin a doma budeme nejdřív za hodinu a pak ještě vynosit nákup, zaparkovat auto a zítra navíc do práce a vůbec kafe nepiju a pivo si dát nemůžu. Pak se uklidníte a místo zbláznila ses, odpovíte:,, Díky poklade ještě chvilku to bez kávy vydržím.“  Žena se tupě usměje a má po radosti a jedete domů.

A věřte tomu, že veškerá vaše snaha jde v niveč, možná jí tak můžete někdy zlostně připomenout, že vy se obětovat umíte a jdete na nákup místo fotbalu, ale to je tak vše.

Ptáte s, kde se stala chyba? Vždyť jste na kafe jít nechtěli. NOJO, ale vaše žena ano, a kdyby šla na nákup s kamarádkou jako vždy, na kafe by se šla a vychutnala si tu radost z nakupování, pochválila si jak všechno nakoupila a jak je ráda, že to má za sebou. A tuhle radost jste jí vzali, zbyla jí jen ta dřina spojená s nákupem.

Co k tomu dodat? Možná jen malé zamyšlení kdo jsme.

Proč to neřekla rovnou, vždyť bych klidně ještě šel. Je to manipulativní mrcha, má to říc rovnou, nojo a já jsem asi starý hulvát a ona stejně ví , že už otravovala dost, tak se bojí.

Nebo když to neumí říct rovnou, tak má smůlu, nojo nejsem psycholog, kdo se v těch ženskejch má vyznat.

Nebo jéééé ta je milá a jaký je diplomat jak se umí hezky zeptat, jestli náhodou nemáme stejný zájem, prostě mám báječnou ženu, jen jsem ke své smůle zrovna nepochopil co mi tím chtěla říci.

Přeji hezký zbytek dne a příjemný večer.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Bacík | středa 15.3.2017 8:43 | karma článku: 13,94 | přečteno: 464x
  • Další články autora

Pavel Bacík

Probuďte Blanické rytíře!

19.3.2020 v 20:22 | Karma: 7,99