Hašek vs. Kuba

Je to sise netradiční srovnání ae ani jeden se nechce předčasně vzdát politickékariéry a tak ..........                                                                                                                                                                                   

Proč oba pány srovnávat ? Jednoduše proto, že oba chtěli vést vítězně svoji stranu a oba ze strachu o svoji kariéru teď nemají zájem.

Pan Kuba byl vyloženě donucen situací nechat místo lídra ve volbách pani PREMIÉRCE Němcové a určitě je rád, že za ten neúspěch není  zcela zodpovědný. Místo aby řekl teď se na to vrhnu a konečně s tím něco udělám, si lehne na záda a mile rád nechá tu špinavou očistnou práci na někoho jiného jen, aby se neznemožnil a mohl se příště zase cpát dopředu až na tom bude ODS lépe.

No a pan Hašek je na tom podobně. V situaci kdy ČSSD prakticky volby prohrála se najednou do čela strany, přestože měl nejvíce preferenčních hlasů vůbec nehrne a nevidí ani náznak toho, že by někdo měl nést zodpovědnost za tak slabý výsledek. Jednoduše řečeno, vládnout se bude špatně pokud vůbec, tak ať si to Slávek vyžere, času je stále dost tak proč se teď ztrapňovat?

PS: Problém v současnosti nevidím v tom, že se voliči neumí rozhodnout, ale v tom, že původní velké strany nemají ve svém čele silné lídry. V jejich čelech bohužel stojí loutky, které nemají žádné rozhodovací pravomoci ani názory. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Bacík | sobota 26.10.2013 22:08 | karma článku: 12,07 | přečteno: 579x
  • Další články autora

Pavel Bacík

Probuďte Blanické rytíře!

19.3.2020 v 20:22 | Karma: 7,99