Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Tak trochu ten váš článek zavání kolektivizací a revolučním hnutím. Pravdou by mělo být, že kolektivy stran musí bojovat za svobodu jednotlivce, ale v politice se hlupák nechá vtáhnout do řadu různých ať již méně či více kolektivistických socialisticky zaměřených hnutí či organizovaných. Proto pouze ten, kdo ctí pravicovou morálku, používá selský rozum a nepotřebuje žádné parazitní tahouny, které tolik trápí "nesvoboda" druhých a zodpovědné jednání za které si dovede nést každý rozumný hospodář své vysvědčení. Pouze hlupák, nebo vychytralý slaboch může nahlížet doleva, kde jedinou myšlenkou je závist.

0 0
možnosti
JP

Demokracie není o ničem jiném než o penězích. Kdo má peníze koupí si (hloupé)voliče. Bere si to jako půjčku a pak si to vezme z peněz daňových včetně úroků a nákladů s tím spojených a odstupného.

0 0
možnosti
RK

Řešení je úplně jinde. Především zamezit, aby poslanec jedním zadkem seděl na více židlích. Dále aby funkce ve výborech byla povinná a pochopitelně v "ceně" mandátu. Není důvod aby za to měl poslanec příplatky. Pak pochopitelně omezení imunity, pokud se prokáže že poslanec spáchal TČ, okamžitě ho zbavit mandátu a požadovat úhradu škody. Tak by se dalo pokračovat. Fotrů od rodin je ve Sněmovně víc než dost. Je pravda že oni dělají pro rodinu maximum. Bohužel jen pro tu svojí. Takže k čemu tito zástupci? Důchodců je tam také víc než dost. Jenže s "důchodem" 60.000 Kč měsíčně lze jen sotva chápat "kolegy" kteří berou osmičku.

0 0
možnosti
PB

P91a19v85e42l 19B38a87c11í70k

20. 8. 2013 22:36

Přidal bych omezení na dvě volební období a byl by konec nekonečného měknutí mozků v politice.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 221
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1342x
Psychologie je mým celoživotním koníčkem a v současnosti se stává i mojí prací. A tak bych se s vámi rád podělil o pár poznatků, které by vám v životě mohli pomoci se zklidnit a uvolnit.

Seznam rubrik