Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Samozřejmě, že jsou cikáni lidi. Napovídal jste toho dost, ale řeč se mluví a pivo se pije. Podívejme se na skutky. Kriminalita:" přepočteno na počet obyvatel, je kriminalita romů několikanásobně vyšší. Soběstačnost: živobytí romského etnika je z převážné části financováno z veřejných peněz. Aby to stát mohl financovat, musí okrádat ty, kteří pracují. Neschopnost vést spořádaný způsob života: podívejte se na ty vybydlené domy. Mravní profil: tak prolhané a vychytralé etnikum, by jste ve světě těžko našel. Je toho víc, ale už mě to nebaví.;-)

0 0
možnosti
MS

Cikáni jsou lidi, pokud to nevíte- že by? Vy jste ani v televizi neviděl obydlený barák romy pokakaný od vrchu dolů? V létě jsme našli 2 koťata, žijící divoce v lese. Vzali jsme je domů a ty dělaly to samé. Kakaly po obydlí. Kupodivu stačilo jim v tom vymáchat čumák a hned věděly kde je záchůdek. Tak to nejsou lidi ani zvířátka. Co to je nevím i přesto, že náš soused, s kterým dobře vycházíme je cikán a romy také nemiluje. No a můžete mazat.

0 0
možnosti
Foto

Za socialismu měli práci všichni Romové, ale nikdy jsem neslyšel, že by se nějak v zaměstnání přetrhli. Vy jste snad spadnul z višně, člověče. Já jsem měl firmu a zaměstnával 85 lidí a taky cikánku a nějaké Ukrajince. O žádném zaměstnanci bych nemohl říct, že by se enormně snažil. Spíš každý koukal, jak by se ulil a co nejlaciněji k penězům přišel. Protože tahle vlastnost patří k lidem, mezi které patří samo i cikáni.

1 0
možnosti
MP

hádám, že obě strany mají pravdu, autor i jeho (slušní) oponenti.

Otázkou je jak z toho ven, bez experimentů nebo naopak militantních návrhů.

0 2
možnosti
PB

Prominte ale já je za ně nepovažuji,jen za poslední týden se mě jeden pokusil vloupat do domu,a já mám ted opletačky s policii,protože jsem zlomil 3 žebra tyčkou od heveru,podotýkám,uvnitř domu.On totiž uvedl že venku zaškobrtl a proletěl ke mě domu přes dvoje dveře,a já ho bezdůvodně napadl.A aby toho nebylo dost,tak o dva dny později přepadlli a okradli tyto živly manželku bratra v Brně na Běhounské,takže mě klidně pokládejte za rasistu.

8 1
možnosti
VP

Na Běhounské na rohu před policejní služebnou nebo až o kousek dál?

1 0
možnosti

Mám na vás jeden dotaz. Dostáváte za tuhle lživou propagandu zaplaceno?

6 0
možnosti
SB

to samozřejmě nemůže přiznat, ale zní to jako vládní multikulti  prasárna;-O

3 0
možnosti
MN

A kdyz jsou lidi, tak proc se nekteri tak nechovaj? Taky znam dobre a slusne cikany ale taky jsem poznal i ty druhe.Nebudu popisovat ale kazdy vi kteri to jsou a tech je vic.

5 0
možnosti

A teď tu o té Červené Karkulce, tu mám radši ;-(

8 0
možnosti
Foto

Pokud jsou lidi,tedy to samé jako majorita tak proč se s nimi nejedná naprosto stejně jako s naámi ostatními?Proč jim stát neustále hledá nějaké zvýhodnění.Také znám několik kteří pracují a pracují dobře.Znám i takové kteří pracují a svým příbuzným poradí,co na stavbě ukrást.A bohužel znám spoustu jiných kteří seberou na železnici vše,co není přibité.I mezi majoritou je spousta nezaměstnaných,ale ti se snaží ve většině případů práci sehnat a berou vše.Proč na stavbách pracují jako kopáči ukrajinští dělníci s výkony za které se nemusí stydět bagr zatímco Rómové vesele halekají před svými domy.Proč jen minimum majoritních občanů zničí své byty a Rómové za pár měsíců vybydlí kde co?Nějak mi to rozum nebere.Nejsem rasista,ale vím na rozdíl od vás své.

15 0
možnosti
JJ

Chtěl jsem dát plus, ale nějak nenaskakuje. Tak alespoň paleček. :-)R^

3 2
možnosti