Nechci žít v rasistickém světě!

A také chci požívat stejných práv, jakých dnes již mohou požívat lidé hlásící se k LGBTQ. Nikoliv však jako gender, nýbrž v rasové oblasti, aby bylo jasno. Že vám to není jasné? Pokusím se vám to vysvětlit:

Možná se vám již stalo, že vás nějaká životní maličkost vytočila. (Přiznejme si, nejsme stroje.) A vy jste si svou frustraci zkusili vylít na fejzbůčku. Pokud tou maličkostí nebyl nikdo jiný než Zeman či Babiš, mohli jste si ulevit do sytosti. Vynadat jim do hajzlů, šmejdů, estébáků, Putinových podržtašek *) stejně jako jste jim mohli vyhrožovat zastřelením, oběšením, podřezáním *) a v závěru doporučit, kterak naložit s jejich tělesnými ostatky. Jedním slovem paráda.

Jenže co když mne nevytočil Zeman ani Babiš, ale někdo... řekněme příslušník nějaké etnické skupiny? Tady náhle vyvstane problém, přičemž tím nejmenším je, že vám vaše "ulevení" bude vyzmizíkováno (pro porušení zásad komunity). 
Následovat může vyzmizíkování vašeho účtu a vyvrcholit to může celé zákrokem policie protože to ulevení bude klasifikováno jako zločin z nenávisti. A nemusí jít vždy jen o frustraci, stačí i nejapný puberťácký vtípek... [1]

A tady si musíme nalít čistého vína: Existují totiž notičky, podle kterých se posuzuje,
co už je a co ještě není závadné. 

Co je a co není ta správná PRIDE.

Přesvědčil se o tom například pan Vávra, který jak WHITE PRIDE, tak BLACK PRIDE napsal na svůj fejzbůček a nechal to kamarády nahlásit. Jeden z příspěvků porušoval zásady komunity, zatímco ten druhý byl nezávadný. 

Dalším kritériem (a tady se konečně dostávám k jádru problému) je etnicita ulevovatele. Prostě někdo si ulevit smí, zatímco jinému je úleva odpírána. Opět doložím obrázkem:
 

Michaelka má už pevný žebříček hodnot.

Myslím, že ten screenprint je sdostatek výmluvný. Něčí frustrace prochází, jiní frustrovaní končí v rukou policie. [4] V obou případech jde o prakticky totožný
etnický exces, rozdíl je jen v etnicitě (nikoliv genderu) jeho autorky. 

Jestliže člověk má v genderu právo vybrat si libovolné pohlaví, se kterým se ztotožní a pak např. jako otec porodit dítě a následně je i vychovat (namísto toho,
aby mu byly vystaveny papíry, že je mešuge) [5], já chci stejná práva také v oblasti etnicity a rasy. Chci se cítit a žít zde jako IndoAmeričan. Nebo AfroAustralan. Se všemi právy, která mi z příslušnosti k dané etnicitě náležejí! Pak přestane svět být rasistickým místem a začne být (snad) v pořádku. Protože zatím nejen, že v pořádku není, ale naopak je pro člověka dost nebezpečný.

Jako příkladně u Abdalaha Ibrahima Dialla. [6] Tohoto nemocného člověka k nám dovlekla německá policie rovnou z jejich basy. Místo aby jej tam přijali do léčení. Vždyť přece museli vidět, že je ten člověk nemocný! A takovýchto nemocných člověků oni tam mají fůru. [7] To jako příště zase někoho chytnou, odvezou ho sem a volně vypustí? To si snad nesmí dovolit žádný stát. Odchytit na svém území zvíře, převézt přes hranice k sousedům a tam je vypustit bez vědomí toho dotčeného státu. Ani v případě zdravého kusu, natož nemocného. Nebo dokonce člověka. Nemocného.

Chci to prostě říct na plnou ... ústa: Já, cítící se etnicky jako AfroAfropan, chci za neomalenost germánských policajtů jít do Německa a tam mírumilovně a demonstrativně vyrabovat dva, tři obchody, ať se soudruzi policajti chytnou za frňák, pokorně pokleknou a příště se zachovají, jak se vůči nám sluší a patří.
Rovněž s výší trestu uděleného soudkyní mému etnickému bratrovi nesouhlasím. Mám pocit, že kdybych odchyt její dceru, dal jí po čuni a sebral mobil, pochopila by pro příště, že takhle se soudit nemá. Celé to ovšem vázne na tom rasistickém přístupu k mojí osobě, kdy bych dnes byl nespravedlivě vláčen po vyšetřování, soudech a věznicích, ačkoliv má demonstrace spojená s výslužkou v Německu za práva Abdalaha být léčen tam, by měla být jednoznačně beztrestná a za domluvu nezletilé dceři soudkyně bych to viděl tak maximálně na hodinkový pohovor s psychologem. 

Hallelujah! Chci spravedlivý a svobodný svět pro své bratry!

*) nehodící se škrtněte

[1] www.novinky.cz/britsti-mladici-si-delali-legraci-z-floydovy-smrti-policie-je-zatkla
[
2] obrázek č.2[3] obrázek č.1[4] www.blesk.cz/slovenka-pomocila-a-spalila-koran-policie-ji-zatkla.html[5] www.idnes.cz/transgender-modelka-manzelstvi-partner-otehotneni-miminko[6] www.novinky.cz/za-znasilneni-divky-na-litomericku-dostal-african-dva-roky-vezeni[7] www.irozhlas.cz/zpravy-svet/nemecko-frankfurt-eritrejec-schizofrenie-psychiatricka-lecebna[8] aeronet.cz/ceska-justicni-mafie-v-akci-cernoch-z-afriky-dnes-dostal-u-soudu-2-roky

Autor: Karel Babica | pátek 5.6.2020 12:30 | karma článku: 37,82 | přečteno: 1739x
  • Další články autora

Karel Babica

Blog vánoční

24.12.2023 v 7:00 | Karma: 14,84

Karel Babica

Má pravdu ten chlapec

11.12.2023 v 13:00 | Karma: 41,60