Mám k vám prosbu

Nahlédl jsem dnes do zpráv a byl jsem dosti překvapen zprávou o vcelku radikálním tažení EU proti nepůvodním druhům.

V tom článku se mimo jiné píše: 
Evropa dosud boj s těmito invazními druhy podceňovala. V přírodě se stávají dominantními a hubí druhy, které na starém kontinentu žijí desetitisíce let.

 

Ale skutečný důvod, proč píši tento příspěvek, je ten, že k vám mám prosbu. Kamarád (kterému jsem zatím neměl důvod nevěřit) mi totiž napsal:

...pokud se chceš něco dozvědět o muslimských imigrantech, musíš nahlédnout do tisku mimo Česko! Tady (myšleno v ČR) se nepříjemnou pravdu nedozvíš...

Skutečný stav - volný překlad:
Brutální znásilňování italských dívek imigranty neberou konce ani poté, co vláda byla nucena reagovat na nálady veřejnosti bezpečnostními opatřeními jako je povolání armády do ulic. 
Problém znásilňování Italek imigranty je burcující o to víc, že se jedná o štvanice na ženy a jejich následné hromadné znásilňování. 
Že si imigranté neberou servítky, se naposledy celá Itálie přesvědčila v sobotu v jednom z římských parků. Šestnáctiletý mladík tudy procházel se svou čtrnáctiletou láskou, když je přepadla banda cizinců (rozuměj imigrantů) a neplnoleté děvče brutálně jeden po druhém znásilnili. 
Další podobné případy se minulý týden staly v Boloni a Miláně.

 

Nemám bohužel tolik času a tak bych vás chtěl požádat, zdali byste se -máte-li chuť a potřebný čas navíc- nemrkli na evropský tisk a v diskuzi mi odkaz na ty zprávy neposkytli.

PS: Rýpaly si ještě dovolím upozornit, aby si obě informace v žádném případě nespojovali a nepřivodili si tak misinterpretaci (až dezinterpretaci), že by snad mohli mít obě mnou zde zmiňované věci nějakou vzájemnou souvislost.

Děkuji vám.

 

Autor: Karel Babica | úterý 16.6.2015 9:50 | karma článku: 25,96 | přečteno: 740x
  • Další články autora

Karel Babica

Blog vánoční

24.12.2023 v 7:00 | Karma: 14,84

Karel Babica

Má pravdu ten chlapec

11.12.2023 v 13:00 | Karma: 41,60