Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Dobrý rozbor R^

Osobně si myslím, že výměna Vrby by ničemu nepomohla. Prostě není kde brát. Zlatá generace je fuč a v současné době žádní vyjímeční hráči nejsou. Kolik hráčů hraje pravidelně v TOP klubu? Nikdo.....Když jsem viděl, jak si hráči neumějí přihrát, jak třeba od Petržely se míč odrazí na 5 metrů místo toho, aby si ho zpracoval, tak je jasné, že chyba už je od žáčků. Prostě nejsou kvalitní trenéři mládeže,místo práce s míčem se furt dře fyzička, chybí tréninková centra a akademie....dokud se tohle nezlepší, tak ke zlepšení nedojde.

0 0
možnosti
MH

Mám jednu otázku víceméně k tématu...

Líbí se někomu Petržela??? Nebo jsem jediný, kdo si myslí, že tento hráč v národním týmu je neuvěřitelný omyl...

4 0
možnosti
Foto

mně se moc nelíbí, mám radši vyšší chlapce

0 0
možnosti
PS

Byl to jen přátelák, ještě bych neházel flintu do lesa, ale asi bude nutno příští nominaci stavět podle typu hráče, kterého do systému potřebuji a jestli v klubu pravidelně hraje. Pak by se už nemělo stát, aby třetina kádru neměla odehranou ještě ani ostrou minutu sezóny a hráči nastupovali v reprezentaci na pro ně nezvyklých postech (Kadlec, Pilař, Kolář, Vydra).

1 0
možnosti
KS

Postavit nové reprezentační mužstvo sice možné je, ale není ho kým naplnit.

1 1
možnosti
VK

Fotbal je kolektivní hra. V něm někdo vynikne, ale sám ji nespasí. Koller by výborný, když dostával takové nahrávky, které mu vyhovovali. Pro stejně vysokého Lokvence ale stejný nahrávka tak výhodná nebyla.

Pokud Čech hraje v týmu, kde je spousta háčů "šikovných", klidně může si může dovolit riskatní nahrávku - oni si s tím poradí. Asi pro nic za nic není Darida není v Chelsi...

A spojit 11 individualit není jednoduché nejde o jejich osobní kvalitu, ale o to jak jsou schopni spolupracovat...

3 0
možnosti
PS

Když trenér Ježek do Sparty nakupoval "nekopy" z jiných týmů, tak se fandové chytali za hlavu. A pak se většinou ukázalo, že to byl typologicky přesně hráč, kterého Sparta potřebovala. To samé se povedlo i Hřebíkovi v sezóně 2000-2001, který složil sestavu z neperspektivních a odložených hráčů typu Labant, Hašek, Kincl, Michalík nebo Sionko a do brány místo reprezentanta Poštulky poslal nevyzkoušeného mladíčka Čecha. A najednou a po hříchu naposledy, se před Spartou třásla celá Evropa. Takže naprostý souhlas. Nejdříve by se měl trenér Vrba ujasnit, jakým systémem chce hrát a pak do něj nanominovat vhodné typy hráčů, bez ohledu na předchozí zásluhy. jako trenér reprezentace má výběr podstatně jednodušší než klubový trenér, který musí pracovat jen s tím, co mu klub koupí.

6 0
možnosti
ZB

Autor si nepřeje na lavičce národního týmu pana Vrbu a z toho vychází jeho celý článek, vše je špatné. Když ale Vrba přijal kormidlo u reprezentace, tak v EL hrála dobře Plzeň a Liberec. Sparta vypadala, že vyhraje českou ligu a dostane se do základní skupiny LM. Bohužel po letní přestávce naše ligová mužstva ztratila formu a do EL postoupila jen Sparta, a to snad jen náhodou. Vrba sázel na hráče, které zná, tedy i na Jiráčka, ale Jiráček opravdu hraje hrůzně. Takže nezbývá než čekat na sestavu proti Holandsku, Vrbovi věřím, že můžeme uhrát remízu a nebo dokonce vyhrát. Vrba je skvělý trenér, bohužel hráči s formou jednoduše nejsou.

2 1
možnosti
Foto

To nemáte pravdu, to není o Vrbovi. Narozdíl od předchozího realizačního týmu ho jako trenéra uznávám - to, že jsem měl v době jeho jmenování jiný názor, ještě není "trestné". Jasně píšu, že nechci jeho odvolání a že by momentálně nemělo žádný efekt. Nebalím to do diplomatických formulí, až budu chtít, aby odešel, napíšu jasně "Vrba ven". Přečtěte si to kdyžtak znovu. Pěkný den:-)

0 0
možnosti
IN

Hlavně se s toho neposrat.Tulipány povadnouR^[>-]

3 0
možnosti
AK

Take zmente ty jednostranne dresy reprezentujici pouze Cechy a ne celou CR.

0 0
možnosti
KS

Hlavně, že jsou jinak barevné oproti soupeři.

0 0
možnosti

co čekat od reprezentace "kaprligy". 

Ryba smrdí vždy a zásadně jen od hlavy, ten bordel, co je u nás ve fotbale, nespasí nikdo. Ani Vrba.

1 0
možnosti