Diskuse

Letní kino

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Oproti kinům "kamenným" poskytovala (a poskytují) kina letní svým divákům při sledování filmů veškerý komfort. Dovolena je tam nejen konzumace nápojů různého druhu, ale také je možno báňat a díky výkonným reprosoustavám vyluzovat všemožné chřoustavé zvuky při pojídání brambůrků, popcornu a buráků...

0 0
možnosti
Foto

Jano, pěkná vzpomínka, taky se mi občas vybavíR^;-)

0 0
možnosti
PS

< Promítání mělo začínat od devíti hodin, až se setmí. >

A právě tento moment je zabijákem letních kin, víte? Od roku 1979 nepřetržitě, neboť nám každý rok nepřetržitě nařizují (od roku 2003 i EU!) dvakrát ročně pootočit hodinami. A tak v letním období Slunce zapadá o hodinu později, podle mocipánů. Podle přírody zapadá stále stejně, stále stejně v poledne je nejkratší stín. Na slunečních hodinách to lze celoročně vidět.

Kdo ze zaměstnaných může v pracovní den zajít do letního kina (začátek ve 21.30 hod., konec 23.30 hod.) a ráno jít vyspaný do práce?

Jediná politická strana nás (Spolek"Čas pro Evropu" v Brně) má ve volebním programu - http://www.stranazdravehorozumu.cz/. I tzv. Zelení raději brání všechno jiné před nesmyslným vlivem člověka, než člověka samotného. Více viz: http://www.kolibal.cz

Tzv. "letní čas" (nesprávný termín, je čtvero ročních období) zasahuje i do letních táboráků, ohníčků. Děti musí jít spát po 20.00 hod., v Husinci na 6.7. z tohoto důvodu zrušili lampionové průvody.

Holt zásah proti přírodě se nikdy nikomu nevyplatil. Pokud chcete všichni podpořit zrušení nesmyslu, jsou možnosti:

1. Volit stranu shora uvedenou - http://ne-ilegalni-imigraci.cz/

2. Podepsat petici - http://www.foronlyonetime.eu/

3. Pomáhat Spolku, oslovit prof. Kolíbala (http://www.kolibal.cz).

Polovině populace nesmysl přešupačení času vadí (jsme sovy a skřivani) a tak se těším někdy někde na setkání...R^

1 0
možnosti