Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

"Za toto nemalé nadělení by koni byl vděčný každý zahrádkář či pěstitel okenního truhlíku. Někteří by se možná i o ponechanou igelitovou tašku poprali," 

 V podstatě píšete o ničem, protože se všichni na koňské exkrementy třesou! A sotva koník vypustí koblížek, divže se nepoperou o nadílku. Tak kde je problém? Pejsek nemá ani čas do toho šlápnout.

Připomíná mi to trošku další vybízení k honu. Tentokrát není ani na pejskaře, ani na kuřáky, ale na koně. Jen tak dál Rv

5 1
možnosti
Foto

Je to příběh z mého okolí, kde si opravdu zahrádkáři odnáší z lesa koblížky. Na ulici to ale nikdo nesebere. Není to hon, jen realita

1 0
možnosti
SN

:-)  Přijeďte si ke mně! Mám čtyři koně, můžete odvézt několik vozíků.  Bydlím na vesnici, vyhýbám se konfliktům. Ale...jsou lidé, kteří vidí koně a dostávají osypky! Bylo to i za totality. Nevím, co nám závidí. Škodu nedělám, celý život jsem pracoval v zemědělství a respektuji všechny pozemky na kterých si nepřejí jejich majitelé jezdit. Naštěstí je dost rozumných !  !!!!!!

3 0
možnosti
JN

V tom případě stačilo napsat jen to, že vám vadí kobližky na ulici (což chápu), a ne se rozepisovat o tetanu a malovat čerty na zeď.

3 2
možnosti
JR

J52a43r94a 56R12a61n80k

7. 9. 2014 23:28

Zrejme jste si jeste nevsimla, ze spousta psu pozira i exkrementy svych kolegu;-D

2 1
možnosti
BH

Pravda je, že granule vypadaj úplně stejně!

0 0
možnosti