Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

Jani  moc  hezky  napsáno :-(

0 0
možnosti
Foto

Naše fenka žila s epilepsií několik let. Díky medikaci jsme udržovali časový interval záchvatů jeden do měsíce. Při posledním záchvatu jí puklo srdce.

0 0
možnosti
JR

J28a11r98a 50R55a30n76k

17. 11. 2015 1:21

Medical Benefits of Cannabis: Treatment for Epilepsy and ...

articles.mercola.com/sites/.../medical-cannabis-epilepsy-treatment.aspx

Apr 12, 2015 - Cannabis for Seizure Control in Children ... However, she also stresses that THC actually has many valuable medical benefits, .... in Israel I believe, regarding marijuana to help improve the memory of Alzheimer's people.

Child Epileptics to Receive Marijuana - National - Israel ...

http://www.haaretz.com › Israel News

Mar 6, 2014 - The issue of prescribing medical marijuana for children in general, and for ... cannabis was more effective than other drugs in epileptic children.

Medical Cannabis Approved for Epileptic Children in Israel ...

https://www.breakingisraelnews.com/.../medical-cannabis-approved-epile.

0 0
možnosti
JR

J14a24r18a 68R13a70n92k

17. 11. 2015 1:20

Slysela jste o hybridu izraelske marihuany? Neni na koureni, nedostanete zadne "high", ale je dokazane, ze pomaha mimo jine take detem s epiliepsii.

Videla jsem jiz nekolik dokumentu a byla na prednaskach, mozna, ze by to pomohlo i psum, akorat se musi odhadnout davka, vetsinou se jedna o fuzi v podobe tekutiny, ono to asi moc dobre nechutna:-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, určitě si to ráda přečtu. U nás jsem zatím o této léčbě nic neslyšela, možná časem se dostane i k nám :-) :-)

0 0
možnosti
VH

Já mám kočičku, která také mívá epileptické záchvaty. Dáváme ji léky a nemoc máme jakž takž pod kontrolou. Pravda ale je, že kdykoliv má záchvat, tak jsem z toho moc špatná. Nemohu a neumím jí pomoci, musí to odeznít samo.

2 0
možnosti
Foto

Jano, je dobře, že si s tím problémem víte rady R^

1 0
možnosti
LI

Nesmutněte,naše fenka , která letos v létě v 15-ti letech odešla do psího nebe, měla epilepsii po úrazu,odhodilo jí auto, když byla štěňátko.Postupem let záchvaty vymizely úplně. Prožila - a my s ní - krásné chvíle. Záchvaty měla po jízdě vlakem, nebo tramvají, z leknutí nebo velké radosti. V autě měla přepravku, kde jsme jí zakrývali, vadily jí míhající se stromy. V akutních stavech dostávala 1/4 diazepamu ráno denně a tím záchvaty téměř vymizely. posledních 5 let byla bez léků. Zdravá a šťastná.V

2 0
možnosti
Foto

Po přečtení vidím, že Vaše fenka na tom byla ještě hůře, než náš pudlík.Vždy se snažím nesmutnět, ale bohužel, mi to nejde.

0 0
možnosti
Foto

Moje fenka má poúrazovou epilepsii- byla v mládí týraná a mlácená do hlavy... Poprvé měla záchvat hned první den po převzetí z útulku, v noci. Myslela jsem, že umřu s ní, něco šíleného, velký vlk naříkal jak miminko, zakrýval si packama hlavu, úplně dřevěné tělo. Po pár minutách bylo po všem a vrtěla...Teď už neměla záchvat přes rok, ale ze začátku tak  jednou za měsíc, reagovala na strach- po jízdě autobusem, když ji napadl pittbull, jenom z leknutím nic se nakonec nestalo...

2 0
možnosti
MJ

Ještě, že jste se vy dvě našly, Ivano.:-)R^

1 0
možnosti
JT

u psu se da tato vada docela dobre resit

1 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 955x
Cesta ke šťastnému životu vede přes vědomé prožívání. Stačí se dívat okolo, užívat si příjemné aktivity a ty špatné chvilky je nutné filtrovat ven. Jsem už babičkou, studuji na universitě, věnuji se své práci, také bylinkařím, píši do časopisů...

Seznam rubrik

Oblíbené stránky