Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠM

je to za námi..úleva se nějak nedostavuje...příspěvek na péči - nečekejte, ptejte se...jinak si počkáte nebo se dozvíte- a o co vám jde, dostanete to zpětně..

0 0
možnosti
Foto

Příspěvek na péči se dostává, až bude ohodnocen stupeň závislosti na další osobě. Máme čekat, až se ohlásí jejich pracovník a dohodne si u nás návštěvu. A máte pravdu, že má být dán zpětně od doby požádáni.

0 0
možnosti
Foto

Moc tě zdravím a jsem ráda, že ses tu opět objevila. Zároveň se omlouvám za zpožděnou reakci, ale ráda jsem si přečetla vše najednou. Velice silné téma a tobě R^V:-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuji a také moc zdravím ♥️ vrátit se a psát na toto téma bylo velmi těžké, avšak já se ze všeho musím vypsat. Je to náročné na psychiku, stres a bude hůř. Psaní mi pomáhá, abych to celé nějak ustála a vyrovnala se s tím. VVV

2 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 17,62
  • Průměrná čtenost 955x
Cesta ke šťastnému životu vede přes vědomé prožívání. Stačí se dívat okolo, užívat si příjemné aktivity a ty špatné chvilky je nutné filtrovat ven. Jsem už babičkou, studuji na universitě, věnuji se své práci, také bylinkařím, píši do časopisů...

Seznam rubrik

Oblíbené stránky