Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Ještě k tomu NI: Musíte si sjednat appointment, číslo mají na Job Centre a můžete použít jejich telefon, který je zdarma. A než vám přijde dopis s číslem, dostanete papír, že vaše žádost je v jednání a s tím už můžete chodit hledat práci. Ještě bych doporučil zaregistrovat se u doktora.

0 0
možnosti
LJ

Na poště teď otevřou konto bez problémů. Jinak pomoc se dá najít v Citizens Advice Bureau a na Refugee and Migrant Centre. Obojí je zdarma.

0 0
možnosti
LJ

Na NI se čeká týden a dnes už se kartičky nedávají, posílají jen dopis. Peníze se dají posílat na konto známého. Můj známý si teprve konto bude zakládat a do té doby si nechává posílat peníze na mé, žádný problém. Jediný problém nastane, když dostanete šek, ten vám na cizí konto nepřevedou.

0 0
možnosti
LJ

Po mě v knihovně chtěli jen pas.

0 0
možnosti
AS

nemuzu nedoporucit knihu a agenturu A. Wojnara Hura do sveta, Michale.

Zkuste to jeste jednou a treba jej kontaktujte. Nemusite hned do Londyna. Ten je pro zacatek silene drahy. Nechte si poradit a nehazejte flintu do zita. http://www.huradosveta.cz/prace-anglie.html.

Drzim palce.

2 0
možnosti
AS

nemel byste se taky odhlasit na socialnim a zdravotnim takovy ty veci? Nebo to uz se nemusi v ramci Unie? Jenom abyste pak nemusel doplacet i s penale.

0 0
možnosti
LJ

Jiří Krám: Četl jsem dnes váš starý článek o B'ham a Kaplického Selfridges. Ty obchoďáky nejsou na Bullmarket, ale na Bull Ring. Až dole pod schody, vedle kostela, je Bull Ring Market. To jen pro upřesnění. Jinak vaše články mají "šťávu" R^

0 0
možnosti
LJ

Nevím jak v Readingu, ale v Black Country je cedule "To Rent" na každým desátým baráku a v polovině případů bez depozitu. Samozřejmě mimo centra. V knihovnách je registrace zdarma a po ní je zdarma i internet.

0 0
možnosti
AS

ano, ale do knihovny vas zapisou jen po predlozeni 2 dokladu se jmenem a adresou. To asi tezko hned clovek po prijezdu ma v kapse.

0 0
možnosti
JT

Jsou i jine staty kde se dobre vyuzije anglictina. Z mych zkusenosti je Londyn ta nejhnusnejsi volba. Osklivejsi je snad uz jen New York. Jinak snaha vycestovat je chalihodna, pak se ti bude o to vic libit doma.

2 0
možnosti
JR

J18a81r37a 62R10a73n13k

18. 6. 2013 2:44

Ne vzdy, pane Tachovsky, domov je tam, kde mate pratele:-)

0 0
možnosti
Foto

J38i28ř74í 63K22r48á62m

16. 6. 2013 22:14

Michaele, predevsim je treba ziskat NI bez toho te nikde nezamestnaji, druha pak je mit banku, protoze jinak ti kam neprijdou penize, ale take musis mit adresu a ta nesmi byt do hotelu. Je to docela akce, takze preju hodne stesti. A pokud si chces pocist me zazitky, najdes je na mem blogu v rubrice "Mind the Gap" Good luck mate! http://kram.blog.idnes.cz/r/27607/Mind-the-Gap.html

1 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 580x
Budoucnost závisí na tom, co děláme právě teď!

 

 

Seznam rubrik