Líbí se vám víc zpívání Dary Rolins nebo Amy Winehouseové?

Vím, je to těžká volba. Dara Rolins je neskutečně unikátní osobnost, sleduji její kariéru od té doby, co nás okouzlila zvonky štěstí. Amy Winehouseová byla víc bluesorocková, narozdíl od Dary Rolins si zničila tělo: tetování, nesprávná dieta, alkohol. Také mne zaujala celebrita Eva Decastelo, jak měla vkusné fotky v těhotenství, narozdíl třeba od takové Carly Bruniové. Z političek fandím Karolíně Peake a Kateřině Jacques. Tak skvělé dámy, vzdělané a šarmantní. Ne jako Hillary Clintonová, která se dere dopředu.

A jak jsem hrdá, když se něco podaří Kateřině Emmons, tuhle hrdost prostě cítit nemohu, když Rebecca Adlingtonová nebo Keri Anne Payneová zaboduje.

 

Ostatně, zpět k Evě Decastelo, nedávno jsem viděla videoklip, kde dokazuje, jak je talentovaná jako herečka. Mělo by se o ní víc psát, víc než o Jane Fondové nebo Kate Winsletové nebo té hraběnce Catherine Middletonové, která recykluje svoje outfity... i když nic není tak hrozné jako styl Michelle Obamové... možná kdyby tak měli pořádnou stylistku, někoho jako Libku Safr.

Doufám také, že moje oblíbená režisérka Alice Nellis opět něco natočí, je to velmi talentovaná, mladá žena, ono je vůbec málo ženských režisérek, lidé znají sotva Penny Marshallovou, a to je tak všechno.

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ivana Ashby | úterý 9.8.2011 8:41 | karma článku: 9,30 | přečteno: 3017x