Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

motylek_02

28. 12. 2010 5:34
dodatek

navrhuji, aby rodice kteri chteli pocit dite nejprve prosli testovanim a psycho testy, zdali jsou schopni spravne svemu diteti poskytnout muzsky a zensky vzor a vubec jej vychovavat:-/. Teprve az budou mit potvrzeni, se mohou rozmnozovat. Dale doporucuji, aby toto povoleni bylo obnovovano kazde dva roky.

0 0
možnosti
PK

Petr Klíma

23. 12. 2010 22:23
parenting skills

Takže podle vás nejsou dva muži nebo dvě ženy schopni vychovat dítě? Já myslím, že spoustě heterosexuálním párům se dítě prostě "stane", aniž by na to byli připraveni nebo kvalifikováni kk jeho výchově. Naproti tomu když jdou do pořízení si dítěte lesbičky nebo gayové, většinou je to nějaký stabilní pár, který o dítě hodně stojí, protože je pro ně mnohem obtížnější si jej obstarat... Jinak ty případy o kterých tu hovoříte - také myslím, že by vše měl upravovat zákon, aby se dárce spermatu nemoh znenadání ucházet o otcovství, to ale proto, že tím narušuje stabilní rodinu dvou žen, které, mysím, jsou schopny dítě vychovat samy.

0 0
možnosti
N

nocenka

13. 12. 2010 14:33
Ahoj

děvče, někde dole plácáš nějaké nesmysly o tom, že soudím tvoje děti.

Drahá, nauč se číst a chápat souvislosti (pokud na to tvůj robotický mozeček vystačí). Tvé děti nesoudím, jen se děsím toho, že pochytají tvé pošahané názory (a ty snad, dle těch ptákovin, co tu plodíš, soudit mohu).

0 0
možnosti
VS

Astaroth

13. 12. 2010 14:48
Re: Ahoj

Mej vlastni deti a vychovej si je po svem.

0 0
možnosti
MM

myskamiki

13. 12. 2010 11:27
drzte se!

konzervativni nazory se nenosi a tady se to ukazuje nadmiru vrchovate. Rozum a pokora k prirode? Ale jdete, vzdyt my jsme NAD prirodou, co ta nam bude poroucet. My proste CHCEME CHCEME, tak bude po nasem

0 0
možnosti
GI

Gabriela I.

13. 12. 2010 12:25
Re: drzte se!

Hm, přeji Vám, abyste nikdy neonemocněl(a) nějakou závažnou chorobou a nemusel(a) jste tu pokoru k přírodě přehodnotit ve prospěch léčebných postupů, které by Vám mohly zachránit život....

0 0
možnosti
T

terezav

11. 12. 2010 0:06
čistě bez nenávisti, závisti a tak podobně

moje teorie: paní Ashby odjela v osmnácti nebo devatenácti (ještě jako slečna Omáčková) jako au pair do Anglie na zkušenou; byla tam rok, pak se rozhodla jet domů; těsně před odjezdem však vběhla do náruče schopného a zajištěného pana Ashbyho; pána s dobrým vzděláním a s dobré rodiny; brzy se konala svatba, neb pan Ashby byl dobrá pratie, doma se všichni radovali, kámošky, které se vdávaly o rok dřív za vesnického jinocha jen tiše záviděli; pan Ashby poskytl paní Ashby zázemí, ona se mu starala a stará o domov; on má holku z východu, relativně nenáročnou a doma pohodu; pan Asby má jistotu, že jeho paní nebude vystrkovat růžky (na rozdíl od angličanek), protože nikdy nepracovala a lépe se už s nikým mít nebude; a kdyby náhodou, tak jí dá místo asistentky u sebe v podniku a doma bude klid; momentálně se ale paní Ashby realizuje v českých novinách; má tam i fotku a je slavná; manžel česky neumí a tak se dají články vydávat za výplody intelektu a moudrosti - nebo to bylo jinak???????

0 0
možnosti
T

terezav

11. 12. 2010 0:11
Re: čistě bez nenávisti, závisti a tak podobně

nebo to bylo jinak???? má to pokr. - rodiče snad vyslali dceru na studia? zaplatili Oxfor či Cambridge a postarali se muži na stejné honosné úrovni o vzdělanou matku jeho dětí?

paní Ashby je nesmírně odvážná a má fakt kuráž; bohužel tím její přínos alespoň pro nás rezidenty čr končí.....

jinak je to smutné počtení dámy kopající kolem sebe, která si pravděpodobně řeší svůj problém psaním blogu, nebo se nudí a bůhvíco; vyrovnaná žena spokojená se svým životem, smířená s úrovní svého vzdělání se totiž projevuje trochu jinak; nikoliv však permanentním urážením ostatních (o kterých už si svůj názor udělala - třeba o mě - zná mě velmi dobře, před internetovou diskuzi skoro jako osobně...)

0 0
možnosti
IK

ivuskli

10. 12. 2010 21:48
máte děti ?

poslyšte madam, to je naprosto nepřenosná zkušenost.

0 0
možnosti
T

terezav

11. 12. 2010 0:12
Re: máte děti ?

paní Ashby má dvě děti, které mají také otce a který je spolu s paní Ashby vychovává.......... (ona tedy vše splňuje, má právo na děti)

0 0
možnosti
ZB

Zdeněk Burian

10. 12. 2010 19:08
Daniel ji soudil pro společnou péči, gay soudil...

To byli nějací samosoudci, že? ;-D

0 0
možnosti
JP

Ginny

10. 12. 2010 19:02
Ještě jste zapomněla na surrogátní matky

Prolítla jsem to jenom, přiznávám se bez mučení. Ale myslím, že jste opominula surogátní matky, aby bylo panoptikum dokonalé. Jinak, žijete už asi dlouho mimo ČR, ale opravte si v těch nadpisech - Dárce spermatu, ne sperma, sperma se v češtině skloňuje.

Jinak se mi to taky všechno zdá proti přírodě. Co s tím.

0 0
možnosti

lost

11. 12. 2010 7:54
Re: Ještě jste zapomněla na surrogátní matky

v přírodě jsou běžní, v jistém procentu, homsexuální dospělí ptáci pečující o mladé, v páru, i vícečetní----:-)

0 0
možnosti
VS

Astaroth

10. 12. 2010 16:29
zcela souhlasim

Pravo vysoulozit si dite je vskutku nezcizitelne. Moznost ziskat drahym zakrokem za penize vsech dite je skutecne velmi nadstandardni bonus, ktery uz vsem dostupny byt nemusi.

0 0
možnosti
IA

Ivy Ashby

10. 12. 2010 16:33
Re: zcela souhlasim

Díky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5296x
Typická ženská, která musí kecat do všeho, proto se rozhodla psát blog