Greténi v zelených dresech

Před časem odstranili fotbaloví bossové z dresu reprezentace ČR naši Moravskou, Slezskou orlici a teď se rozhodli změnit barvu dresu na zelenou. Údajně to má symbolizovat český národní strom lípu. 

 

O moravské a slezské orlici se již nehovoří. V nastalé anketě se srovnává, už jen dřívější paskvil s dnešním jejich druhým paskvilem, který paskvil je údajně lepší.

Sport je v zajetí českého mediálního šovinismu tak jako celá republika. Fotbaloví, ale též hokejoví bossové bez mrknutí oka porušují ústavu ČR.  

(§3 odst.1, písmeno g)  

 

Kde patří výhradně jen a jen velký státní znak ČR. 

Loga asociací pokud reprezentují stát ČR na dresech nemají co dělat.

Lípa je český symbol. Je dobré vědět, že moravský symbol je oskeruše a slezský symbol je dub. Na nových zelených dresech se opět projevují snahy českých šovinistů vymazat moravské a slezské symboly a nahradit je i proti vůli občanů unitárním českým symbolem, který občany opět nespojuje, ale rozděluje. 

Jsme občanská nikoliv národní společnost Čechů, Moravanů, Slezanů. V zájmu českého mediálního vyhroceného nacionalismu je v tomto státě vše české a už vůbec nic moravské nebo slezské. 

Země Morava, Slezsko a její obyvatelé jsou pod neustálým mediálním tlakem českých šovinistů podporující čechizaci

 

 

Kritika na vymazání orlic, které byly fotbalovým a hokejovým bossům trnem v oku na dresech pomalu slábne. Nejspíš ustane kritika nejen Moravanů, Slezanů ale též mnoha Čechů na změnu státních barev na zelenou. Všudy přítomná vtíravá reklama a dárečky od sponzorů dokáží zmanipulovat mnohé. Líbí se mne jeden titulek na toto téma Greténi v zelených dresech". Který počínání fotbalových bossů vystihl naprosto přesně.   

 

Autor: Antonín Ševčik | sobota 16.11.2019 20:32 | karma článku: 34,07 | přečteno: 1900x