Na Ukrajině umírají lidé a u nás? Kde je pravda a kdo lže?

Včerejší den byl na Ukrajině dnem, kdy začali umírat lidé (dnes je středa 19. února). Obyčejní, prostí lidé, kteří chtěli jen to, co jim po právu náleží. Tím něčím je život ve svobodné a pokud možno demokraticky založené společnosti. To je ale v rozporu s tím, co si naplánovali lidé kolem Janukoviče a jeho skupiny (snaží se o diktátorské uchopení moci).

Na Ukrajině působí teroristické skupiny tak zvané titušky, které jsou režimem řízeny a používány k útokům na pokojné lidi a demonstranty.  Mají na svědomí mnohá zvěrstva a mnoho vražd. Dělají totiž špinavou práci místo policie a silových složek.

Tyto složky nesou jasnou pečeť KGB a je jasné, co je nejenom jejich záměrem, ale i kým jsou řízeny. Jistě, jsou řízeny státem, ale zde mám na mysli to, že i v tomto státě jsou tací, kteří jsou ve svých projevech mnohem radikálnější a terorističtější.

To vše, jak to vypadá, ale nestačilo. Takže nastupuje tvrdá pěst a policie Berkut se tvrdě pouští do demonstrantů. Na webech Ukrajiny se mluví o desítkách mrtvých demonstrantu a o tisících zraněných.

I na webu Ruska se mluví o tom, že policie má k dispozici kališníky s ostrými. Zpravodajové hlásí ostrou střelbu z ulic Kyjeva. Mrtvých bude určitě daleko více. Ukrajinské weby mluví o nasazení parašutistů z Dněpropetrovska. Tedy vše mluví o regulérní válce režimu proti vlastnímu lidu. Dokonce i naše vláda ústy Zaorálka tvrdě odsuzuje jednání této vládní garnitury.

A my?

Toto prohlášení ministerstva zahraničí naší republiky (Zaorálka) jsem nebyl schopen na našich webech objevit! Pokud se podíváte na typickou zprávu z našich masmédií, tak máte dokonce dojem, že ubožákovi Janukovičovi je ubližováno. Naše sdělovací prostředky jsou totiž jednoznačně v rukou sil, které jsou k lidem nepřátelští. Na takovéto krizi je to jasně vidět.

Co s tím?

Jediné. Vzít rozum do hrsti a uvědomit si, že to co potkalo Ukrajinu dnes, se může zítra stát i u nás. Aby tomu tak nebylo, pak je nutné dotáhnout volební právo a tedy vlastní odpovědnost za svůj život a životy ostatních do konce, a začít uvažovat o skutečných volbách. Což jsou volby bez politických stran, tedy volby ZDOLA, tak jak jsem je charakterizoval i ve svých dřívějších článcích. Jedině tak dostaneme do svého čela lidi, kteří nám dají záruku takového života, pro který dnes umírají lidé na Ukrajině.

Autor: Antonín Mareš | středa 19.2.2014 12:12 | karma článku: 19,50 | přečteno: 1578x
  • Další články autora

Antonín Mareš

Zhodnocení

23.9.2018 v 19:23 | Karma: 12,89

Antonín Mareš

Jak zjistit okamžitě pravdu 2

16.9.2018 v 12:43 | Karma: 11,64

Antonín Mareš

Jak zjistit okamžitě pravdu.

14.9.2018 v 11:40 | Karma: 18,01

Antonín Mareš

Kdo vlastně vyhrál na Ukrajině?

11.3.2014 v 12:59 | Karma: 17,63