Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

No národ asi ne, takovou sledovanost nemají. Pavlasek je takový smutný Švejk. Baveni není nic moc, tanec nula, vzhled za tři. Ale zdejší hlasující mají radi outsidery, nemotory.....

0 0
možnosti

Bohužel, my Češi jsme divní Švejci!

Za nejlepšího tanečníka volíme nemehlo.

Za nejlepšího Čecha volíme neexistujícího Čecha.

Za prezidenta volíme neřízenou střelu.

Jaká je budoucnost našich Švejků?

:-)

1 0
možnosti

Myslím, že L.Mareš, kterého moc nemusím to okomentoval naprosto přiléhavě: "Ostatní tanečníci byli lepší a Pavlásek vtipnější."

Jinak pravdivý článek. Taky nemám prezidenta, kterého bych chtěl (i když jsem ho volil jako menší zlo), ani vládu, kterou jsem volil. 

Ti, co volí strany, které naši republiku dovedli až tam kde jsme, jsou podle mne lotři a ti, co nevolí vůbec, jsou podle mne hlupáci. Protože jedině u voleb můžeme něco legálně změnit. Já taky nevím, jestli ti, kterým dávám hlas budou lepší, ale nedávám hlas těm, co předvedli, že dobří nejsou.

0 0
možnosti
JT

Pavlasek vyhraje, protoze je nejlepsi.

0 1
možnosti
Foto

Výstižně napsáno.

Před několika lety soutěžil ve Star Dance i herec Václav Vydra. Tancování mu také moc nešlo a nakonec skončil ve finále jako druhý před řadou lepších soutěžících párů. Dokázal ale bavit a v porovnání s Lukášem Pavláskem přece jen na parketě cosi uměl.

Takže počítám s tím, že Lukáš Pavlásek by to letos mohl dotáhnout až do finále a skončit druhý. Ve finále už pak asi většina diváků pošle svůj hlas tomu lepšímu páru, aby zde byla aspoň špetka spravedlnosti.

Jinak připomínám, že před lety v soutěži o největšího Čecha dostával nejvíce hlasů Jára Cimrman a musel být pořadateli ze soutěže vyloučen.

2 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1324x
Anna Tůmová, autorka první knihy A co s tím má společnýho láska? - takže do označení spisovatelka mám daleko. Spíše zlodějka příběhů lidí kolem mně, které se snažím převyprávět...V září 2016 vychází moje nová kniha Miluju tě jak svý boty. Chtěla jsem, aby byla veselá a prý opravdu je.

Seznam rubrik