Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Pobavilo!

U nás to probíhá klidněji, syn se ženou a ohařem Enny přijíždějí až po Vánocích, kdy už na tom tak nesejde... myslím na tom svátečním nazdobení... ona totiž svým radostně máchajícím ocasem poráží nejraději skleničky s červeným vínem... :-)

0 0
možnosti
Foto

Nádherné vánoce, jako děti jsme je měli taky takové. Letos mi umřela maminka, takže ,co to mám koupit? Antidepresiva??

0 0
možnosti
OP

Buďte ráda, že se takto scházíte. Sice vás chápu, taky bych chtěla mít všechno načančané a uklizené až do Tří králů, ale Vánoce mají být o rodině a hlavně o dětech. Vy navíc máte bonus ve formě krásného psa. Tak šťastné a veselé! :-)

0 0
možnosti

Takové krásné vánoce!:-) Na co byste vzpomínali, když ne na tak pestrý prožitek!!! Aspoň podle toho, jak jste to hezky napsala, to stálo zato, ne?;-D

0 0
možnosti
Foto

Krása. Úplně vašemu muži rozumím. Jsou to nádherná stvoření! Tedy ti pejsci, Vašeho muže neznám. Ale určitě máte dobrý vkus ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1324x
Anna Tůmová, autorka první knihy A co s tím má společnýho láska? - takže do označení spisovatelka mám daleko. Spíše zlodějka příběhů lidí kolem mně, které se snažím převyprávět...V září 2016 vychází moje nová kniha Miluju tě jak svý boty. Chtěla jsem, aby byla veselá a prý opravdu je.

Seznam rubrik