Zelený skřet a Vánoce

Tak tentokrát mě ten uječený zelený skřet (ne, opravdu nemám na mysli Grinche) definitivně naštval. Vzhledem k tomu, že jsem pro něj nějaký čas pracovala, dlouho jsem se snažila o shovívavost. Ale co je moc, to je moc. 

Letos to nebylo poprvé, snad s každou objednávkou byl nějaký problém. Jednou bylo zboží poškozené, podruhé část chyběla, jindy zase bylo dodáno pozdě... Sice mě štvalo ztrácet tím čas, ale pokaždé se to nějak vyřešilo, uplácalo.

K Ježíšku jsem se rozhodla synovi koupit stavebnici. Vím, na poslední chvíli, ale ne nadarmo jsme po celý rok otravováni skřehotáním, že nic není problém. Dodání opravdu problém nebyl. Kupodivu naprosto přesně, vše se zdálo v pořádku. Až do chvíle, než jsem rozbalila balíček.

Přesně uprostřed obrázku na horní straně krabice nějaký mamlas nalepil samolepku, kterou posléze strhnul, samozřejmě, že i s tím obrázkem. Evidentně si to už nějaký pozemšťan objednal a v lepším případě nepřevzal. V tom horším převzal, rozbalil a vrátil, i když žádná stopa tomu nenasvědčuje.

V popisu zboží nebylo ani slovo o tom, že je poničený obal. Koupila jsem zboží nové, nepoužité, nepoškozené, originál zabalené. A místo toho jsem vytáhla tohle... Ráda dávám dárky a ještě raději dávám dárky hezké, takže mě to fakt naštvalo. Bohužel jsem objednávku poslala opravdu na poslední chvíli, takže už s tím nemohu nic udělat. Hanba mě bude fackovat, až tohle budu předávat... Na tenhle e-shop jsem se opravdu spolehla naposledy.

No nic. Syn naštěstí pochopil, že to není šunt z tržnice, ale že jen tomu zelenému zmetkovi ujela ruka. A já se holt naučím dárky objednávat jinde.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Anna Novacek | čtvrtek 27.12.2018 16:10 | karma článku: 19,99 | přečteno: 768x
  • Další články autora

Anna Novacek

Čekání na obra

15.5.2023 v 11:32 | Karma: 11,53

Anna Novacek

Po letech...

26.4.2023 v 17:17 | Karma: 16,92

Anna Novacek

Máme covid? - II.

21.12.2020 v 16:34 | Karma: 15,72