Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Jdete na to moc vědecky. Když jsem měl problém, tak jsem prostě zalezl a počkal až to přejde. Mobil sebou nenosím a tak o eRoušce jsem vůbec neuvažoval. Do mého prastarého přístroje stejně nejde instalovat.

Nyní mě chrání buněšná imunita a v žádné statistice nefiguruji.

2 0
možnosti
DS

Posílám odkaz na výsledky rigorózně udělané studie té obyčejné imunity testované na protilátky. Mezi zařazenými je řada těch nejseniorovatějších seniorů https://www.prolekare.cz/covid-19/testujme-s-rozumem-dlouhodobe-protilatky-proti-sars-cov-2-u-senioru-125253

Ze závěrů: 20 - 57 % lidí se nikdy nenakazí, i senoři před 90 let mají protilátky i 8 měsíců po prodělané nemoci.

O tom, že e-rouška vůbec nefunguje, vím už nějaké tři měsíce.

Pokud je získaná imunita více než 8 měsíců a nakažlivost (vyjádřená karanténou) trvá 10 dní, virus už dávno vymřel. Pokud máme ještě nějaké pozitivní testy, pak to musí být tak, že virus již žije v symbióze s většinou z nás v našich sliznicích. Pak ovšem počet pozitivních PCR testů závisí čistě na počtu odběrů a falešné negativitě testu. K čemu je pak třeba očkování je naprosto nejasné, natož co takové očkování způsobí. Co je ale naprosto jasné je, že antigenní testy zdarma mají 90% falešnou negativitu.

Toto není konspirační teorie ale jediné vysvětlení experimentálních faktů. Kontrolní Popperovský experiment je vyrazit do ulic s kompletní sadou testů použitou ve výše uvedené studii a testovat náhodné kolemjdoucí. Odhaduji asi 50% úspěšnost, což je dáno především falešnou negativitou PCR testů způsobenou špatnými odběry. Nebo subjektivitou při psaní zpráv.

Všech 9 PCR pozitivních hráčů Slávie se zázračně uzdravilo, "klinika testy nevyhodnotila správně..."

4 0
možnosti
RS

Někde jsem četl, že takových jako vy už u nás může být až pět milionů lidí. Neboli přes půlku Čechů se nějakým způsobem s covidem potkalo a jsou už imunní. Proč potom je ještě třeba, aby si nechali aplikovat nějakou vakcínu?

4 0
možnosti

Na té pracovní schůzce vašeho partnera neměli všichni zúčastnění roušky?

0 0
možnosti
Foto

Měli :( Roušky evidentně nejsou samospasitelné...

4 0
možnosti
Foto

Problém je v tom, že virus neumí číst a tak se vládními nařízeními nemůže řídit. A to je škoda. Kdyby uměl a přečetl je, musel by se z toho zvencnout a bídně zhynout.

U nás v rodině se nakazilo všech 8 mladších, přičemž jen dva měli trochu potíže, kdežto ti nejmladší si toho ani nevšimli. Získáno v zaměstnání. A my 4 nejstarší nic - a tak jsme mládeži vozili krmení.

2 0
možnosti
Foto

Můj 62 letý známý to chytil v nemocnici, i když měsíc před tím to měla jeho manželka a nic. Byl s tím na ARO a myslel, že umírá. Naši zaměstnankyni na covid zemřel bratr (+72). Kámoš švagra, se kterým najezdil v létě 3000 km po Šumavě a Novohradských horách je s tím na ARO.

0 0
možnosti

U nás v rodině byl pozitivní švagr. Někdy na jaře. Sestra ani synovec pozitivní nebyli. Švára měl dlouhotrvající horečky, dostával se z toho víc jak čtyři neděle.

0 0
možnosti
JL

Díky za popis, jak to mají normální lidi. Já byl asi nakažený na jaře, ale když mi doktorka na kožním řekla, že vyrážku na ruce nemám od covidu, na testy jsem nešel. Stýkám se občas s rodinou - bydlí jinde - nikdo zatím nebyl nemocný. Taky setkání s nevyděšenými přáteli, důchodci, bez problémů. Nikdo se nenakazil.

0 0
možnosti
Foto

Budeme mít u nás na Vánoce manželčinu maminku (82), tak jsem raději my, co nemáme homeoffice, šli na test - přece jen nechceme být nevědomky příčinou maléru. V práci to párkrát uhodilo, ale ne moc těsně vedle, takže zatím dobrý. Nikdo neumřel, ale chřipečka to není, takže opatrnost je na místě.

0 0
možnosti
Foto

Proč eRouška nic může být dáno tím, kde doma máte telefony. U nás by asi taky nic nehlásila, protože naše telefony bývají doma odloženy každý dost jinde - nejde tedy o dost blízký kontakt. Kontakt telefonů, ne osob.

2 0
možnosti
Foto

Telefony většinou leží vedle sebe ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1513x
Dřív, než mě budeš pomlouvat a soudit můj život, obuj si mé boty a projdi mou cestu, projdi mou minulost, pociť mé slzy, zažij mou bolest, projdi kroky, které jsem prošla já, zakopni na každém kameni, na kterém jsem zakopla já. Za každým vstaň a jdi dál, tak jako já! A až potom můžeš soudit moje chování a tvrdit, že mě znáš...

Seznam rubrik