Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nedomyslela jste to s temi nabidkami uplne az do konce. Oni vam vsude nabidnou trochu prehnanou cenu, ale vedi take, ze by to neobstalo s konkurenci vedle, proto okamzite nabidku snizi. . . .Jinak - tohle neni cestopis, je to osobni denicek.

1 0
možnosti
Foto

Ale já nikde přeci nehlásím, že to je cestopis :-D ... hnedka prohlédnu popisek a případně vše upřesním :-) každopádně mě ale těší, že tento můj deníček čtete. Rozumím, že by Vás možná více bavilo, kdybych psala více o místních památkách, ale mě vždycky připadá, že na to máme wikipedii. A že naopak není moc Čechů, kteří mají zkušenosti s hledáním pronájmu v Asunción.

Nicméně to je pouze můj úhel pohledu a pokud mi řeknete, co byste chtěl, abych doplnila a co Vám tu schází, tak to samozřejmě ráda udělám.

Jinak co se týče oněch nabídek, tak to není tak, že by nejprve nabídli přehnanou cenu ... ceny pokojů k pronájmu se opravdu pohybují okolo 800.000 v té oblasti, kde jsem (to, že platím 500.000 je tedy opravdu výjimečné). A za druhé tím, že jsem cizinka a pokoj jsem hledala poměrně na rychlo, tak se určitě žádné konkurence bát nemuseli. To samé v případě oněch Maďarů, kteří by vesele dál platili původní nájem, což jejich paní domácí moc dobře věděla.

0 0
možnosti

I36v24a61n27a 31L65a24n55c23e

21. 10. 2019 13:23

Přátelské slovo a gestoV udělá hodně mocR^. Napsala jste krásný blogR^R^R^

2 0
možnosti
Foto

Přátelské slovo a gesto dokáže změnit celý svět a dokáže dodat hodně odvahy. Mnohokrát děkuji :-)

Příští příspěvek už bude z Argentiny :-)

0 0
možnosti