Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

To nejhorší teprve přijde až Babiš nastoupí na ministerstvo. To bude totiž odpor úřednictva k čemukoliv, co bude cítit výsledky a prací. Teprve pak Babiš pozná, zač je toho loket. Média jsou jen trapný rozjezd. Jen se bojím, aby tím zákonem o úřednictvu nezůstali na úřadech zabetonovaní neschopní, kteří celá léta pracovali na tom, aby otrávili a vypudili kohokoliv, kdo měl snahu o nějakou práci a výsledky.

1 0
možnosti
ID

I16v96a87n 29D90u67c76a98r

23. 1. 2014 19:24

Ano?… Dotáhnout do konečné podoby Služební zákon s jasnými doložkami o postihu za řádné a svědomité neplnění pracovních povinností, za porušení pracovní kázně; nasadit do Státní správy asi tak na rok několik set krizových manažerů, v případě selhání, odporu nebo sabotáže státního zaměstnance propustit na základě §58 a nahradit středoškolským nebo vysokoškolským absolventem, kteří na úřadech práce čekají na své první zaměstnání.

Já jsem shodou okolností na pár chvil zkusil pracovat ve Státní tiskárně cenin a kolků, přímo Na Vápence, kde se personifikovaly pražské Opencard, v době, kdy Zdeněk Ondráček (níže na něj naráží pan Hnilička) odešel od policie pro totální znechucení při maření vyšetřování ze strany pražského magistrátu – skartace materiálů, vynášení informací. Z STCK jsem byl vyhozen ve zkušební době, protože mi příliš brzy došlo, podle jakého kritéria si jistí dva šéfikové vybírali nového adepta na pracovistě a já jsem tak působil (pro ně bohužel) jen od pohledu. Vzpomněl jsem si tehdy na Jaromíra Duška a Petra Žaludu. Jinými slovy, pane Chaloupko, Státní správa je skutečně jedna velká žumpa, jak pravíte, ale to neznamená, že s tím nikdo nic nenadělá.

0 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5559x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik