Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Měl bych dotaz na pana Babiše. Ten článek jste psal sám? Podle úrovně vašeho ústního projevu o tom opravdu moc pochybuju.

0 0
možnosti
ID

I58v51a78n 39D28u54c97a19r

14. 1. 2014 17:24

Zeman to nemyslel ironicky, pane Babiši, on se nad tím důkladně zamyslel stejně, jako občané, kteří nakonec vhodili hlas pro ANO, resp. především pro lídra ANO.

0 0
možnosti
MP

Pane Babiš, Jaképak dotace jste si to proloboval na poslední chvíli? Musím vás pochválit za upřímnost, že se k tomu přiznáváte.

0 0
možnosti
MP

Jste-li skutečně čestný, ihned se vzdáte všech 300 firem a předložíte lustrační osvědčení.

1 3
možnosti
MH

Jen bych se rád zeptal, co myslíte tím - vzdát se firem. Prodat (a mít moc peněz, čímž se nic moc nezmění, pak si je hned koupí zpět), nebo bezúplatně darovat?

Kdyby darovat, měl bych taky zájem, samozřejmě o méně než polovinu, jsem v pořadí za Vámi. Až by pan Babiš z politiky odešel, všechny bych mu okamžitě co možno v původním stavu, bez perzonálních rošád a tunelování, vrátil. Dlouho bych je totiž neukočíroval. Úplně mně stačí moje velká zahrada, 35 slepic a 6 kačenek, IndickýCH běžCŮ.

0 0
možnosti
MP

Pokud jste majitelem 300 firem a budete ministr financí, je to střet zájmů. Pročpak nechcete lustrační osvědčení? Proč se nezúčastníte soudu? Proč chcete urychleně zákon o státní službě, který požaduje EU až za dva roky? Proč si jako politik kupujete media? Nejste-li mimořádně neinteligentní, pak velmi dobře víte, že všichni "podřízení" mají strach psát cokoli negativního. Proč jste nechal vyvést diskutujícího, který se ptal, jak byste podnikal bez dotací? Proč vám tak záleží na urychlení eurodotací, díky kterým jste milionář? Nevstoupil jste do politiky právě proto, abyste si tyto eurodotace zajistil? Sliboval jste nezvyšování daní ale ihned jste přistoupil na zdanění pozemků či něčeho podobného. Před volbami jste kritizoval ČSSD, ted najednou ani slovíčko proti. Není to divné? V TV jste před časem Drtinové lhal, že jste s žádným redaktorem nemluvil, přitom tento rozhovor byl na internetu, proto se vaší lži smála. Jste pravičák, který chce šetřit, nebo levičák, když schvalujete zrušení zdravotnických plateb, přesto, že zdravotnictví je v havarijním stavu?

1 1
možnosti

na blogu AB je očividně vždy slet lidí z SS, možná více než fanoušků ANO. Jestli si myslíte, že zde dostanete odpovědi na tyto otázky, tak jste naiviní (očekával bych, že příznivci SS mají lepší možnosti, jak nakládat se svým časem). Ostatně na prakticky všechny otázky už AB, či ANO odpovídalo. Ačkoliv chápu, že pro vás to nebudou odpovědi dostatečné.

0 1
možnosti
MH

Pane Babiši. Měl jsem od voleb trochu strach o vaše nervy. Už nemám. Jednak jsou dost silné, jednak je naše dosavadní řízení státu nejen tragické, ale jak vidno, naštěstí i Vašim pohledem, v ledasčem až komické.

   Uvádíte sestavu možných úspor 20,6 miliard. Nepochybně si navíc vedete a doplňujete rozsáhlejší seznam dalších možností. Jenže prý nepoužíváte moc počítač. A tak, coby občas ustrašený starý důchodce, mám další obavu. Budete-li mít dost peněz na dostatek papíru na takový seznam. Kdyby ne, určitě vypomůžu, adresu máte v seznamu příznivců.

   Rád bych zde ještě uvedl návrh na položku do takového seznamu, pokud tam už není. A to pokus o získání aspoň části z rozkradeného či nedaněného majetku, který dosud unikal evidenci pomocí "zrušených" akcií na doručitele. Často ustupující poražené armády za sebou v terénu zanechávají nášlapné miny. Ty za ně v podstatě dál pokračují v boji. Tak mám dojem, že nový Občanský zákoník se svými víc jak 6000 paragrafy je taky oním terénem (pro "Kalouskovu ODS").  A tou minou by mohly být jakési nově zavedené Svěřenecké fondy (  http://vlkovobloguje.wordpress.com/2013/12/28/kdo-umi-ten-umi-aneb-o-sverenskych-fondech/#more-934051   ).  Tak si je do seznamu podle uvážení doplňte.  Na nedostatku papíru to váznout nesmí!  Akorát si nejsem jist, jestli bych to neměl psát spíš paní Prof. Válkové.

Díky za Vaše povzbudivé informace.

0 0
možnosti
Foto

Tak jste konenčně přiznal, že jste ve střetu zájmu. Jinak ty čísla opravdu neohromují a o ničem bez podkladů nevypovídají.

3 3
možnosti
PV

P26a91v68e13l 77V36é86b17r

13. 1. 2014 15:47

Pane Babiši, mám pro Vás návrh: Zrušte dotace na to zelené (žlutě kvetoucí) sviňstvo, co se zapracovává do benzínu a poškozuje nejen motory, ale i životní prostředí. Mnoho lidí Vám začne rázem žehnat a stanete se jejich favoritem!

5 3
možnosti
RH

Vy jste zešílel, takovej kšeft.... ;-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5559x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik