Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R53o81b60e43r74t 92P27o57c71h

30. 12. 2013 14:24

výborněR^ taky bych chtěl psát o politice s takovým nadhledem, jako ten, nebo (ta?) kdo napsal/a velmi pokojně působící článek a jestli takhle píše p. Babiš - klobouk před ním dolů-:-)

1 1
možnosti
Foto

Dobrý den pane Babiš,

netušil jsem, že píšete di iDnes.cz...věřím a očekávám, tak jak 1/3 českého národa, že skutečně ( nebude to lehké...zabudovaní politici - aparátčíci v různě převlečených dresech politických stran a impotencí slušnosti k veřejné službě a bez charakteru a nenažranosti a nesoudnosti, NEVZDĚLANOSTI,dostanou-li se do exekutivně do státních funkcí...karma života je dožene) nasměrujete tento kdysi bohatý stát, do novodobých dějin státotvorné demokracie s velkým duševním potenciálem. Přeji vám hodně štěstí a zdraví ve vašem životě

1 1
možnosti
Foto

Stále se nevzdávám naděje,že bude líp.Po ustanovení vlády si rád počkám těch 100 dní zda sliby nejsou jen sliby a zda se pohneme k něčemu lepšímu.Držím palce aby se to povedlo.

1 1
možnosti
DE

D69a21v93i63d 59E52v51a78n

30. 12. 2013 10:38

Naděje žije. Jenom by mě zajímalo, na co budete těch 100 dní čekat, pane Procházko. Že bude líp? No, tak to budete čekat asi celkem marně. Je pravda, že strany se mohly před volbami se sliby přetrhnout, startovací byty pro mladé, odpočty daní na děti, společné zdanění manželů, vlajkovou lodí hnutí ANO nebylo nic. Později se jí z nouze stal služební zákon, který však 99,9  procent populace vůbec netrápí. Trápí jenom Babiše, aby s ním mohl zakrýt svojí estébáckou minulost.

2 0
možnosti
PG

P29a88v89e85l 35G65n48i36d69a

29. 12. 2013 23:53

Tak já píšu, kde by se dalo ušetřit. Třeba česká pošta s.p. Frýdek-Místek 

Pátek - od 7:00 čekám na balík poslaný ve středu. Ve 14 se po intervencich u dodavatele dozvídám, že proběhl neúspěšný pokus o doručení. 3 různé telefony na poště nikdo nebere.

Pondělí - hurá tel. na poště mi zvedli ale balík na moje jméno nemají. Pokládám tel. a paní dorucovatelka mi za 5 11 placne na pult zprávu o neúspěšném doručení. Kéž by to bylo v pátek.

13:05 pošta běží 5 minut. Postavím se 5. v řadě. Paní u okénka nevi zda si má vzít Květy nebo Život. Následně pán neumí poslat doporučený dopis. Slečna za něj vyplňuje podací lístek. 3. občan byl v poho. Paní předemnou nemá v ruce nic, ale v hlavě utkvělou myšlenku, že tam ma balík. Slečna hledá. 45tá minuta hurá jsem na řadě. Ptám se proč mi balík nedoručli do krámu ( když je to na adrese a cely den bylo otevřeno)? Slečna se zvedá, odchází. Za 5 min je zpět. To jsem opravdu nechtěl. Blekota něco o tom, že řidič je už pryč - že by po šichtě?

Úterý - dejavu - doručovatelka mi v 11 placne na pult opakované oznámeni o uložení zásilky. 

Kdyby si ten řidič plnil co ma tak ušetří kolegyni 2x cestu ke mne, mi 2 hodiny nahaněni balíku, slečně za přepážkou nervy a mu zákazník mohl mít novoročenky v pátek po obědě a ne v pondělí na fajront. HowghRv

1 0
možnosti
AR

A12d19a12m 69R79y49c80h20l85ý

30. 12. 2013 14:09

tohle ale za vás babiš nevyřeší, Rv

1 2
možnosti
Foto

Už po cca 23 let nás pravicové strany oblbují fanatickým antikomunismem a STBáckým nebezpečím, které jim slouží jako zástěrka k ještě možná větším lumpárnám, než před kterýma nás varují. Myslím si, že bychom měli už konečně udělat tlustou čáru za minulostí, tím spíše, že naším cílem je dívat se už konečně vpřed a nebrzdit společnost neustálými žabomyšími hádkami kdo, co, jak a proč za komunistů způsobil či spáchal a jak je pro nás po 23 letech nebezpečný...!

Takřka všechny dosavadní politické strany, jejich seskupení, či vládnoucí garnitury, jsou po 23 let poskvrněny chybným vládnutím s negativními dopady na většinu obyvatelstva naší země. Jedním z jejich hlavních argumentů vždy byl, je a asi i bude fanatický antikomunismus, kterým kamuflují všechny svoje současné "moderní" politické i hospodářské lumpárny. A to maj tu drzost preferovat politiku - prý jako to jedině správné řemeslo, které pan Babiš prý neovládá?! K smíchu ;-D. Berme jej jako člověka, který chce změnit tento náš marasmus, i když by se na to mohl klidně co?...;-€!

1 2
možnosti
Foto

Konečně se objevil nepolitický šéf politického hnutí, který bude nepoliticky řídit ministerstvo financí. Je moc dobře, že tento nepolitik vstoupil do politiky ne proto, aby pracoval ve prospěch vlastní firmy a vlastní osoby, ale naopak aby pracoval proti zájmům vlastní firmy a osoby. Je vidět, že autor to myslí opravdu upřímně!

6 1
možnosti
JH

Pana Babise jsem nevolila, ale s timhle blogem souhlasim na 100%

6 0
možnosti
MN

hlavne cas ukaze zda a jak se dodrzuji sliby a zda se z nepolitika stane politik nebo zustane jen onim normalnim chlapem...

0 2
možnosti
PZ

Všichni vás nemaj rádi... ja nemusím stbaky a lidi co snimi pekli v jekoliv formě. To že jste vybudoval firmu ok raděj se nebudu ptát na čem a ským vším. To že svým vstupem do politiky ji poškozujete vám bude věřit akorát ten co má vítr v hlavě. Naprosto by jste tím popřel to co jste dělal. Prostě pořád jen blábolíte asi stejně jako stěma židlema. Nechci se zastavat knižete ale to co má na to dřelo x pokolení. Vy jste si to vytrejdoval za pár let s stb v zádech. Rozhodně vám to nezávidím je to vaše svědomí... Já jsem rád za to svoje díky kterému se nemusím hrbit před nikým.

6 6
možnosti
MN

vite napada mne, jestli by jste takhle hodnotil i ty lidi, kteri u nas pracovali proti nasi zemi v zajmu cizich zpravodajskych sluzeb. Jestli se domnivate, ze se najde u nas nejaky zpevak ci umelec, ktery vyjizdel do ciziny a nespolupracoval s Stb tak jste naivni. Ona soudni rozhodnuti o tom ze nespolupracovali jsou jen o tom, ze zmizely zaznamy ktere by to potvrzovaly a desky s nadpisem nebo stranka nekde vytrzena nema dukazni hodnotu. Osobne mne vadili a vadi lidi, kteri praskali a udavali sve sousedy - ale na to nemuseli mit podepsany vazaci protokol u Stb.

5 1
možnosti