Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Konecne nekdo kdo se neboji o tom otevrene mluvit doufam ze vyhrajete  a zmenite dnesni politiku a nasi budoucnost a zajistite trestni stihani tech co dopomohli k rozkradeni statu od roku 1989 az do ted  a ze zbytku zabavenych financnich prostredku postavit velkej kriminal s dost velkou fabrikou na to aby v ni mohli makat,nechat opravit komunikace ,zmodernizovat nemocnice ,a investovat do zakladniho vzdelavaciho systemu pak vas velmi rad budu volit a myslim ze nebudu sam  .Ze vseho nejdulezitejsi je NEBAT SE..:-)

1 0
možnosti
DF

Samozřejmě, že Unipetrol nevlastníš, protože jsi neměl prachy. Výběrové řízení jsi vyhrál, protože jsi pod podmínkou získání Unipetrolu (tak, jako Krejčíř - ten ho chtěl nahrát Kazachům) financoval ČSSDe. Potom museli vyhlašovat novou výběrovku, kterou díky tvému vlivu vyhrálo PKN Orlean, který ti slíbil podíl. Když dohodu nedodrželi, tak jsi je žaloval, což ti vydělalo asi 3 miliardy Kč. 

Úplatek 21 milionů EUR (500 milionů Kč) za přiklepnutí Unipetrolu společnosti Orleanu dostal Sobotka, Urban, Gross a C. Svoboda. 

R. Krejčíř a ty, děláte stejné věci. Rozdíl je v tom, že jeden musí utíkat a schovávat se a druhý v klidu pokračuje a ještě se tlačí k moci.

0 2
možnosti
ZB

Pro anonymního autora karma, za Topolánka a Dalíka byl skutečně bordel, stejně jako předtím...Kdo má dnes službu na blogu, to tam asi spíte, šéfův článek už je čtyři hodiny starý a ještě není na titulku!;-D

5 0
možnosti
Foto

Vy, kteří kritizujete p. Babiše, ukažte mi, co lepšího nám současná politická scéna nabízí. Všichni, kteří tam jsou by se mohli od hodiny dát za katr. I když bychom nevěděli za co, jim by to bylo jasný. Jsou zapleteni s mafií, která má na ně za ta léta nastřádané důkazy a proto dnes už musí zapomenout na své ego a názory a musí skákat, jak dostanou ze zákulisí nadiktováno.

4 0
možnosti
PK

Napsáno je to hezky, kdo to psal?

3 0
možnosti
RH

Pana Babiše znám, to je ten světoznámznámý výrobce nekvalitních potravin, ale kdo je to ten Topolánek? ;-)

1 4
možnosti
OK

dekuji, pane stb, ale volit vas nebudu, nevolil jsem vas mimochodem ani za komancu.

2 5
možnosti
Foto

Píšete, že: "Chci naopak nabídnout lidi, kteří si v politice na rozdíl od pana Topolánka, Dalíka nebo Řebíčka nakrást nepotřebují.", To je pan Schwarzenberg také a přesto bych ho nevolil.:-/

1 1
možnosti
DD

Tak to jste trošku vedle - pan Swarzenberg má, dle informací v médiích, několikamiliónové hypotéky a také mu nějak nebylo žinantní žádat (a dostat) od státu finanční "injekci" v hodnotě několikasettisíc korun na sanaci svých "zaplevelených" rybníků, samozřejmě podvodem. Majetky převedl na syna, z větší části, tudíž bych ho nepovažoval za člověka, který si nakrást nepotřebuje. Už i tak konal. Viz ty rybníky.

5 1
možnosti
Foto

Jo Topolánek, to je ostuda - jeho první vláda nezískala důvěru, poprvé od roku 1989, jeho druhá vláda získala poprvé od roku 1989 nedůvěru. Řekl, že kdyby lidé věděli, co mají v plánu, tak by nikdy nevyhráli, po volbách řekl, že vlastnímu programu nikdy nevěřil a plnit ho nebude...

1 0
možnosti