Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Taky nechapu, proc je z toho afera. Myslim, ze majitel jakehokokiv podniku ma pravo si urcit, pro jake klienty sluzby poskytuje. Nekdo pro rodiny s detmi a nekdo pro klientelu, ktera chce klid. Personalu je malo, od covidu a kvuli energiim dost restauraci i cukraren zmizelo a neni to nic jednoducheho dnes podnikat... To je jako by ucetni nebo remeslnika nekdo nutil, ze musi a musi poskytovat sluzby dle rozhodnuti uradu a nediskriminovat. Nechala bych trh na poptavce, sikovmy provozovatel okamzite diru v trhu zaplni a mamky muzou jinam.

Co to je za hystericky diktat: "ja chci"?

1 0
možnosti

Milerád rodičům nevychovaných dětí pomůžu. Můžu jim zabavit mobil a vrátit až budou odcházet z restaurace. To si myslím taky hodně pomůže při schopnosti zvládnout dítě v restauraci.

7 0
možnosti
Foto

Jsem matka 3 dětí, dnes tedy již dospělých a máme dvě roční vnoučata a myslím, že se svět nezboří, když si kavárna určí, že tam děti nemají chodit, pokud nejsou vyzrálé natolik, aby nerušily ostatní. Choďte tam, kde je dětský koutek a kde už předem vím, že já tam jít nechci. Proč je tady ze všeho vždy taková aféra 8-o? Jak píše níže kolega, snad dospělý rodič rozezná, zda jeho dítě baví či nebaví pobyt v kavárně/restauraci. A pak je taky velký rozdíl, když jde rodina, která se dětem věnuje nebo parta matek, které si to nemůžou říct na hřišti.

8 0
možnosti

Já bych chtěla, abychom byli zemí pro všechny.

1 0
možnosti

Však ona naštěstí taková je!

0 0
možnosti

Já bych měl lepší variantu: když vím, že je moje dítě hyperaktivní raubíř, tak s ním nechodím do restaurací ani na jiná místa, kde by vyrušoval ostatní.

15 0
možnosti
Foto

Problém není v dětech, problém je v dospělých. Chybí tolerance a ohleduplnost a tolerance na obou stranách sporu a hlavně chybí ochota přemýšlet nad jiným řešením, než příkazy, zákazy a psanými tabulkami.

2 0
možnosti

A co navrhujete vy? Rád se poučím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 665x
Vystudovala jsem obor politologie a mezinárodní vztahy. Jsem ekonomický liberál, svobodomyslný člověk.

Seznam rubrik