Ve Varnsdorfu pokračují loupeže i přepadávání

Dva útoky zaměstnaly v pondělí večer policisty ve Varnsdorfu. Nejprve před osmou hodinou žena napadla a zbila jinou ženu, zanedlouho skupinka pěti mužů oloupila mladíka. Podobné útoky nejsou ve městě v posledních dnech i přes policejní posily výjimečné. Minulý týden v noci na čtvrtek došlo v restauraci ve Šluknově k potyčce hostů, ve stejný den byla přepadena a oloupena žena ve Varnsdorfu. http://www.novinky.cz/krimi/244551-loupez-ve-varnsdorfu-si-mladik-vymyslel-policie-ma-presto-napilno.html

Takže teď je již zcela jisté, že policie nastoupila na sever proto, aby chránila cikány. Ti pak zcela volně a sebejistě okrádají a loupí dál.

Hlavně když  naše "vážená a ctěná" policie ukazuje svoji "chrabrost a sílu" mlácením normálních slušných lidí a házením dělobuchů mezi ženy a děti.

Jak dojímavě zní líčení toho Inda Kumara Vishwanathana, když líčí jak cikánské děti v ubytovně brečely strachy co bude. Možná to byly právě děti, které v Teroristově partě olupovaly staré a nemocné lidi.

Kumar Vishwanathana se diví, že v davu vidí krásné bílé ženy, budoucí matky a že je z toho šokován. Ano těmto ženám neni jedno, v jakém prostředí budou jejich děti žít.

Ale abych nebyl nespravedlivý. Některé jeho názory mě překvapily a musím i uznat, že jejich realizací by se mnohém napomohlo. Nejvíce s ním souhlasím v tom, že tuto situaci vytvořily za 20 let všechny vlády, protože prostě problém neřešely.

Teď opravdu nastává kritická doba, kam se celá tato kauza přehoupne. Jak jsem již výše uvedl, cikáni dále loupí a Policie jako vždy jenom přihlíží. V sobotu však policajti vytáhnou  opět  do ulic, aby před svým šéfem zmlátili ty, kteří jsou okrádání,biti a olupováni.

Pane ministře Kubice, uvědomte si laskavě, že trpělivost přetéká, protože lidé jsou opravdu již v zoufalé situaci a jsou jen krůček od toho, aby vzali spravedlnost do svých rukou. Nezapomeňte že lidé v takto zoufalé situaci slyší na jednoduchá řešení. Jim nejde o to, co bude za rok,oni chtějí to, na co mají nárok ze zákona. Na svůj klid a bezpečí

Pokud jim to nejste schopni zajistit, pak jim to zajistí jiní, kteří právě mají ta jednoduchá řešeni

 

Autor: Stanislav Andre | úterý 13.9.2011 18:35 | karma článku: 38,49 | přečteno: 2350x