Propagace komunismu, je stejná jako propagace nacismu

Je 25. února 2011, 63 let po komunistickém puči, který přinesl neštěstí pro tisíce občanů této země, kteří mřeli v komunistických lágrech. Jak si dnes, po 63 letech může dovolit komunistická poslankyně Marta Semelová veřejně obhajovat režim, který v letech nedávno minulých povraždil tisíce nevinných lidí.(fotografie soudružky Semelové)

Jsem pamětník , když nás vysokoškoláky ,účastníky demonstrace na podporu prezidenta Beneše, rozehnaly komutické složky SNB a STB v Nerudově ulici v Praze. Byl jsem studentem lékařské fakulty UK v Praze. Za účast na demostraci jsem byl v 6.ročníku vyhozen z fakulty. Jak jsem se protloukal životem, tím čtenáře nebudu unavovat. Lopata byla mojí družkou nejčastěji.

V roce 1992 jsem byl rehabilitován a byl mě přiznán titul MUDr. i když jsem vlastně již léčit nemohl. Diplom na fakultě mně předával člověk, s titulem profesor MUDr.........Csc. Byl to tentýž,který jako svazácký funkcionář mě z fakulty vyhodil. Udělalo se mě docela nevolno.

Dnes , po tolika letech od revoluce,která měla navrátit demokratické poměry v naší zemi, musím poslouchat, jak mladá poslankyně velebí režim, který přinesl záhubu tisícům nevinných lidí.

Ptám se tedy:

1) Kde je spravedlnost?

2) Jak to, že jsou ve vězení drženi lidé,kteří se provinili pouze tím, že měli nálepky, keré propagovaly nacismus a komunismus,( který je stejný jako nacismus), lze v této zemi propagovat naprosto veřejně a beztrestně

Žádám tímto veřejně vládu ČR,aby konala a zakázala KSČM a Komunistický svaz mládeže.

Dále žádám aby pani poslankyně Marta Semelová byla zbavena poslanecké imunity a postavena před soud za propagaci hnutí, které směřuje k potlačení práv a svobod .

 

Autor: Stanislav Andre | pátek 25.2.2011 20:13 | karma článku: 45,84 | přečteno: 6886x