Nebojte se cikánů, naučte se bránit

K napsání tohoto blogu mně vyprovokovaly dvě události, které se staly. Ta první se týká mučení nešťastného starce, kterého cikáni přepadli v chatce a kterého  bez jakékoliv známky soucitu mučili. Ta druhá se týká agrese v metru vůči člověku, který chtěl zabránit loupežím, které provozovaly cikánky v metru pod dozorem kamer a který byl zmrzačen. Tento případ policie tři měsíce tajila s obligátní výmluvou , že v zájmu vyšetřování nebylo možné případ zveřejnit.

Jak jsem již řekl v minulém blogu(http://andre.blog.idnes.cz/c/214879/Pane-ministre-vnitra-co-vy-na-to-Neni-toho-jiz-trochu-moc.html), policie nás neochrání. Ne že by řadový policisté nechtěli, však i oni s tím etnikem mají své zkušenosti, ale bohužel oni NESMÍ. Nesmí proti cikánům zasáhnout, protože by ohrozili svoji vlastní existenci. . Takže na policii spoléhat nemůžeme. To je první fakt který musíme brát v potaz při vyhodnocení situace. (Dopad na politiky můžeme dát znát ve volbách)

Byl jsem vojákem v jedné zahraniční jednotce ve Francii (LEGIO PATRIO NOSTRA)) a prošel jsem všemi kurzy, které byly nutné,aby člověk za všech okolností přežil.

Nyní víme, že stát nás není ochoten chránit před vzrůstajícím násilím cikánů, ba naopak. To je fakt. Když jsme zhodnotili situaci a víme co nás čeká, musíme se na to připravit.

1) Zapomeňte na stranu, která chce tento problém řešit.Pokud bude opravdová, tak ji státní moc rozpustí

2) Zapomeňte na domobranu - je protizákonná -  - bohužel stát tvrdě zasáhne

3) Střelné zbraně - veliké riziko díky platné legislativě. Stát se postará o to, aby případná sebeobrana , byla klasifikovaná jako  nepřiměřená obrana a pak budete sedět v base s cikánama. Dožijete se konce trestu? Těžko

Takže co zbývá. Naučit se sebeobranu. Tu nikdo nemůže zakázat a je účinná, ovšem ne z knížek ale v kurzu.

V každém větším městě existuje oddíl karate, nebo juda. Tam se zapište a pod vedením zkušených instruktorů se naučíte čelit útokům. Naučite se stát před útočníkem a soustavným tréninkem se naučíte jej automaticky zneškodnit. Chce to ale jedno, zvednout vaše bílé zadky od piva či od televize, vyhnat vaše děti od počítačů do posiloven, či do oddílů bojových umění.

Když toto dokážete, pak žádná cikán nebude mít šanci. Nespoléhejte na druhé, udělejte to sami pro sebe.

Nebojte se, my jsme se také nebáli

http://www.youtube.com/watch?v=j52jsQCk6P4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Cw-qI-aSg-I&feature=related

Autor: Stanislav Andre | pondělí 10.10.2011 20:45 | karma článku: 44,82 | přečteno: 16615x