Jak je vidět, tak zákon neplatí pro všechny stejně

Dva soudy rozhodly, jak rozhodly. Oba rozdílně, avšak naprosto stejně - ve prospěch cikánů. To je tristní a naprosto neodpovídající zajištění stejných práv obyvatelů této země. Je zcela zřejmé, že stát a justice nadržuje cikánům na úkor ostatních obyvatel. |Darmo je se rozčilovat,musíme si pomoci sami

Pojďme vytvořit občanské sdružení s názvem Patrik, které bude shromažďovat finanční prostředky, aby tento chlapec, oběť cikánského lynčování a zároveň servility státních úřadů, mohl řádně dostudovat a žít řádným životem.

Až tento chlapec, kterého cikání znásilnili,ponížili a skoro zavraždili, a kterému stát ublížil tak hrozně, že adekvátně nepotrestal ty, kteří ho mučili dostuduje, tak aby tento fond sloužil jako kompenzace pro oběti státního rasismu a pomáhal obětem cikánské zvůle a násilí.

Musíme si pomoci sami, protože tento rasistický stát nás neochrání.

Kdo máte zájem a chce se podílet na vzniku Občanského sdružení, které bude mít za cíl shromáždit finanční prostředky na podporu obětí cikánského násili a v první řadě Patrika pište na adresu : patrik-krupka@seznam.cz

P.S. jsem již starý a neumím založit stránku na Facebooku k propagaci, Prosím kdo to umí, tak jí založte pod názvem Patrik - Krupka. Ať celý svět ví o bezpráví, které je zde pácháno státem na nás, majoritní většině.

jedna adresa http://www.herpno.wz.cz/

Autor: Stanislav Andre | pátek 18.3.2011 20:45 | karma článku: 38,63 | přečteno: 2679x