Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Jan Veselý

25. 9. 2011 17:53
Proč jste to proboha neposlal přímo do OSN?

Vyše výzva měla jít ke kováříčkům, měla oslovit policii, krajského náčelníka, policejního prezidenta, ministra vnitra.

Pokud jste opravdu chtěl jít až nahoru, měl jste se fakt obrátit přímo na Radu bezpečnosti OSN. ;-D

0 0
možnosti

Karel Žerotín

25. 9. 2011 18:11
Re: Proč jste to proboha neposlal přímo do OSN?

Ubohý cikánský aktivista se zmůže zase jen na ubohosti. Však se dočkáte!!

0 0
možnosti
V

Vasco.blog.idnes

25. 9. 2011 17:41
Problémem

takovýchto jednostranných prohlášení je to, že postižený událost prezentuje tak, aby on vypadal jako ten v právu, ostatní jako zločinci a viníci. Takto na mě působí i tato výpověď (údajně) poškozeného. Jsem přesvědčený, že se událost seběhla jinak, než uvádí nebo minimálně značně přehání. Podezřele na mě působí už fakt, kdy tvrdí, že šel s otřesem mozku 25 km pěšky domů a že na něj za výtržnictví byla uvalena vazba. To je samozřejmě nesmysl, za výtržnictví na nikoho nikdo vazbu neuloží. Věřil bych spíš tomu (je to ale samozřejmě pouze moje spekulace), že dotyčný poté, co zjistil, že mu bylo ukradeno kolo, si pro něj šel do onoho cikánského baráku, cikány obvinil z jeho krádeže a ti mu dali na budku. Pokud je pravda jeho tvrzení,že se na místo po ošetření vrátil,nevěřím tomu,že by byl ve stavu v jakém se nacházel opravdu policisty jen tak pro nic za nic zatčen.Spíš bych to viděl na nějaké nepřístojné chování,kdy policajti nejednali podle jeho představ a proto je mohl např.vulg.napadat.

0 0
možnosti
V

Vasco.blog.idnes

25. 9. 2011 17:44
Re: Problémem

Pán na mě z videa působí dosti arogantně, takže si to dovedu lehce představit. Nic není černobílé a věřit bezvýhradně verzi pouze jedné ze stran, by bylo dost naivní. Zkušenosti mi říkají, že pravda bývá téměř vždy někde uprostřed.

0 0
možnosti
SB

Slavomír 1966

25. 9. 2011 16:35
Autorovi článku

To, co se stalo panu Petrovi, je sice otřesné, ale nechápu, proč s tím spojujete premiéra. Předseda vlády se má zabývat záležitostmi na celostátní úrovni, nikoli nějakým konkrétním případem pouličního loupežného přepadení.  Kdyby tento stát fungoval tak, jak má, tak by to, že někde na ulici někoho přepadli a okradli, předseda vlády vůbec neměl vědět, protože přes věškerou závažnost tohoto činu z pohledu poškozeného pana Petra jde o naprostou banalitu z hlediska chodu tohoto státu. Proto by se tím předseda vlády vůbec neměl zabývat, vůbec by o tom neměl vědět, ale o to více by se tím měly zabývat a o to více by to měly vědět místně příslušná policie a orgány činné v trestním řízení. Premiér má řešit věci celostátní důležitosti, kdyžto záležitosti jako tato by měly být řešeny na podstatně nižší úrovni,. Ale "nižší úroveň" neznamená "odfláknout to". Místní policie a soudy by po tom měly jít se stejně plnou pozorností, jako by premiér měl s plnou pozornostsí jet na návštěvu třeba Polska.

1 0
možnosti
SB

Slavomír 1966

25. 9. 2011 16:38
Re: Autorovi článku

Jetě to rozvedu: Problém není v tom, že tento případ nezajímá ministerského předsedu. To je naopak zcela v pořádku. Problém je v tom, že tento případ nezajímá ty orgány, které v příslušné oblasti mají takovéto případy řešit.

1 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2810x
LEGIO PATRIA NOSTRA (Legie je naše vlast)

Seznam rubrik