Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ES

Balduin

16. 9. 2011 8:59
"Laciná řešení"

A tohle není laciné řešení? Tenhle ten laciný argument: "Okamžitý zákaz všech multikulti organizací" Všichni se ohání nějakým "multikulti" a přitom pořádně ani neví o co se jedná. Prostě je to jen oblíbené téma k nadávání jak typicky česky malé a ubohé...

0 0
možnosti
M

majkalala

10. 9. 2011 14:03
Co ty hrubky?

Nechť se autor místo polemizování nejdříve naučí čestinu, tohle je i na mě moc.

0 0
možnosti
JM

hriva5

7. 9. 2011 11:47
hrůza

Na Vás je vidět jak pokřivená Vaše generace je. Vůbec, ale vůbec nejste schopni jakékoliv debaty. Jediné co zvládáte je ZAKAZOVAT a NAŘIZOVAT. Na tom, co říkáte něco je, ale jsem rád, že řešení tohoto problému musíte nechat na jiné.

0 0
možnosti
PZ

PeTaX

6. 9. 2011 22:28
I když bych s několika výroky rád souhlasil,

tolik gramatických a pravopisných chyb mě odrazuje.

0 0
možnosti
JS

Fuck_the_people

7. 9. 2011 12:57
Re: I když bych s několika výroky rád souhlasil,

Ale tak tady jde snad o obsah, ne???

0 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

6. 9. 2011 19:08
Víte co je problém, že máte pravdu, ale .....

nemůžete prostě jen tak obnovit rozpadlou hierarchii nějakým příkazem, nebo vyhlášením, že rozpad se ruší ! Ta se musí znovu vybudovat- respektive Cikáni sami si jí musí vybudovat.... a otázka je, jestli jim samým to bezvládí v jejich komunitě už nevyhovuje. Multi-kulti organizace zakázat ... to je také nesmysl .... prostě mají právo na existenci.... já bych jim jen odepřel finanční podporu státu. Však by rychle zašly na úbytě ...... Jinak s Vámi v mnohém souhlasím, ale některá Vaše řešení prostě realizovat nelze. Karma za odvahu a snahu ;-)R^

3 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

6. 9. 2011 17:38
Pohybujete se za hranou - a to zbytečně

Není třeba zakazovat multikulti organizace, stačí jim zastavit státní podporu, protože nepřinášejí to, co od nich stát čeká. Zákon a jeho uplatňování nemá vzbuzovat strach cikánů, ale všech zločinců. Spořádaní lidé by naopak v státem tvrdě  uplatňovaném zákonu měli vidět dobrou a užitečnou věc. Všichni spořádaní lidé, tedy i spořádaní cikáni. 

-

Zákony není jen třeba tvrdě vynucovat, je potřeba je i zpřísnit tak, aby postihovaly dnes těžko postižitelné nešvary: kriminalitu dětí, drobné krádeže, gangy, krádeže kovů, lichvu.

4 0
možnosti
PA

Pepan A2

6. 9. 2011 17:59
Re: Pohybujete se za hranou - a to zbytečně

Souhlas.R^

0 0
možnosti
B

barrus

6. 9. 2011 16:49
vina?

Na multikulti webech se pořád bulí (jmenovitě Giňa či Holomek), po kolik stovek let byla menšina týrána a jak jí bylo ubližováno. Já necítím za jakékoliv její vnitřní problémy zodpovědnost. Kdyby naše sebemrskačství viděl některý z našich prapra-dědů, nejspíš by si myslel, že je naše společnost plná sebevražedných bláznů. Nebyl by daleko od pravdy.

Hlavně žádnou "naši vinu", proboha... 8-o

4 0
možnosti
PA

Pepan A2

6. 9. 2011 18:02
Re: vina?

Naši předci reagovali, byť nekdy drsněji, na cikánskou povahu. Když jim někdo ukradl třeba jedinou obživu, nebly důvod k soucitu. Kdyby se tehdy Cikáni a dnes Romové, chovali slušně, nekradli a nezabíjeli, asi těžko by byli perzekuováni. Jenže oni jako vyčúraná verbež zaměňují příčinu a důsledek a multikulti poblouzněnci jim to žerou.

0 0
možnosti
RK

Fajny

6. 9. 2011 16:39
Velmi dobře napsané !!!

Proto Vám to možná smažou. Jdu to rozšířit dál ...............R^

4 0
možnosti
JT

lokomotiva44

6. 9. 2011 16:36
nesmysl

Nelze na nekoho (osobu, "prirozenou strukturu") presunout odpovednost za chovani nekoho jineho, to je nesmysl. jak myslite, ze by romove reagovali na statni moci nadekretovanou "obnovenou" samospravu. Blabol o tom, ze pokud nas bude pomlouvat v cizine, tak pote nema narok na nic snad ani nema cenu komentovat. Narok dle zakona bud ma ci nema, to se neridi (ve svobodne a demokraticke zemi) podle toho co rika. Pisete o respektu k majoritni spolecnosti - a vy mate repsket k jak vy rikate "cikanskym organizacim, Kocabum, Indum atd. Tvrdite, ze tyto organizace kradou penize. Pokud o tom mate dukazy, je vasi povinnosti nahlasit trestny cin, pokud je nemate tak to co pisete ma stejnou relevanci jako kdyz ja napisu, ze jite deti. Je to velice slozity problem, ktery resi mnoho zemi, organizaci a vlad, reseni zatim nemaji, ale pan Andre ho od stolu nasel. Hezky den.

1 0
možnosti

lubossula

6. 9. 2011 16:53
Re: nesmysl

R^

0 0
možnosti
N

Nika3

6. 9. 2011 16:33
souhlas

Skvěle napsáno, palec nahoruR^

1 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2810x
LEGIO PATRIA NOSTRA (Legie je naše vlast)

Seznam rubrik