- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Když používáte sušená rajčata, tak to mě nepřijde zrovna jako bída.
Naložené stojí cca 40 Kč a stačí jich jen půlka.
tak pomazánky u nás jedou už delší dobu. Někdy si je i sama vymýšlím. Prostě smíchám buď co máme nejraději anebo co zbylo z oběda. Třeba pokud nám zbyde upečené maso (je jedno jaké), tak ho umelu a přidám další ingredience a jen tak namazané na chleba to je bomba. A hlavně přidáním různých dalších ingrediencí pomazánka nabyde na objemu a máme to k večeři, k snídani a ještě někdy zbyde i do práce.
Ano, pomazánka z masa je bomba. I ze škvarků. Ale já teď ujíždím na avokádu.
Jednohubky jsem měla vždycky nejraději.
Mám rád dobré jídlo a pití. Domníval jsem se, že v tomto příspěvku najdu něco inspirativniho, ale ani jeden recept není nic na co bych měl chuť. Nicméně chápu že spoustě lidí to může chutnat. Pište ale dál a můžete přidat nějaké další recepty. Třeba se trefíte i do mých chutí 😉