Diskuse

Co s jablky

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zajímavé recepty R^ My máme na zahradě velmi sladkou odrůdu jablek (matčino). Má žena z nich ve velkém vyrábí přesnídávky, které se úplně obejdou bez přidaného cukru, aniž by přitom utrpěla jejich chuť. Zásobujeme s nimi celou rodinu. Takto se dá vcelku rychle zpracovat a zakonzervovat velké množství jablek (samozřejmě ještě jednodušší je nechat je vypálit:-)).

4 0
možnosti
IL

I11v80a33n15a 13L21a80n53c11e

18. 11. 2022 10:45

Díky za receptyR^R^R^ Já jsem vždycky milovala štrůdle a žemlovkuV

3 0
možnosti
Foto

Jablka v jakékoli tepelné úpravě můžu. R^

1 0
možnosti
Foto

R^R^Vďaka za inšpiráciu.

3 0
možnosti