Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Jacísi chachaři a chacharky nám tu chtějí šéfovat a poroučet,to jsme to dopracovali !

0 0
možnosti
Foto

Ehm...opět nadpis ;)

3 0
možnosti
MK

Dobrý postřeh, taky jsem si všimnul. ;-)

2 0
možnosti
PK

Osobně si myslím, že v DPH utíkají velké peníze. Nějaké ty porodní bolesti provázejí každou novou věc a to se srovná. Otázka je, zda se budou chytat větší a velké ryby. Vynalézavost lidská je veliká a pružná. Souhlasil bych ale s bankovním ekonomem Sobíškem, že nemálo podnikatelů při nešizení DPH bude na tom o dost hůře nebo skončí.

4 0
možnosti
TH

kdyz nam meli vracet dph,cca 50 000 korun,probehla bleskova kontrola z fu.pak ctu clanek o podvodech na dph v miliardach,me ty zmeny nevadi,stejne to bude delat ucetni,ale nezmeni se tim nic,do roka a do dne uvidime

0 0
možnosti
Foto

H82a78n11a 98V51l33k20o84v28á

22. 2. 2016 18:54

Marně přemýšlím, proč mají členové ODS - ať už současní nebo minulí - v oblibě titulky velkými písmeny. Nevím jak na ostatní, ale na mne to působí hystericky a takové články nečtu.

5 1
možnosti
Foto

Aby mohl existovat třídní boj, musely by existovat třídy, existují pouze reálně se rozhodující se jednotlivci? Už jste někdo někdy vidět rozhodování společenské třídy, kde by se takové monstrum vzalo?

1 0
možnosti
Foto

Nerozumím ani slovo. Jste pod vlivem?

1 0
možnosti
Foto

Je to tak. Nejúsměvnější bylo, když jsem se na stránkách Ministerstva financí nemohl prokousat formulářem Kontrolního hlášení. Stále hlásil kritickou chybu a nechtěl se odeslat. Tak jsem zavolal svému správci daně a odpověď (to bylo asi 05. února) mě dostala: "Pane, já vám neporadím, my jdeme na školení až příští týden".

3 0
možnosti
Foto

A ten příští týden už snad byl? Optimistickou zprávou je, že jste se vůbec dovolal, asi nikdo jiný s tím vyplněním kontrolního hlášení problém neměl.

2 1
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 574x
1.místopředsedkyně ODS

Členka Zastupitelstva hl. města Prahy

Místostarostka Prahy 2

Podnikatelka

Manželka a matka dvou dcer

 

Seznam rubrik