Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Projekt OPENCARD je bémovina na entou, jako ostatně každý projekt a práce v té době. Nejenže Bém prý bral desátky i s každého řemeslníka pracujícího pro magistrát,ale údajně přinutil ovce (úředníky) z magistrátu podepsat každý bianco šek. Takže je divné, že ovečky z magistrátu nedostaly doživotí u soudu a náhradu celé sumy za předraženou OPENCARD.

3 0
možnosti
Foto

Z jaké strany že to je (byl) Pavel Bém? Už vím ODS, stejně jako autorka. No myslím že ODS a TOP si rozhodně nemají co vyčítat. Btw do dalších voleb přece chtějí jít spolu ;-)

1 0
možnosti
AS

A39d11a80m 78S91t80a10v90a

5. 6. 2014 17:56

Už vidím Hudečka, jak někomu tančí za hubičku!

0 0
možnosti
JT

Budte v klidu. Do konce roku mam zaplaceno a budu jezdi tak jako dosud. Pak se uvidi. Problem s kartou nebudou mit cestujici, ale revisori, ze jim nebudou fungovat ctecky.

1 0
možnosti
Foto

Ale kdepak, tohle v Brně proběhlo někdy v roce1994 - tehdy zaváděli karty s čárovými kódy ve spolupráci někým (snad ČNE?). A taky se rozhádali až potom zjistili, že data má ten druhý a ne dopravní podnik, a že data nemá šanci získat. Tak to vyřešili šalomounsky: na plastové  průkazy dávali přelepky (kupóny) a postupně je měnili zpátky na klasické průkazky z papíru. Revizoři žádný problém neměli.

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 574x
1.místopředsedkyně ODS

Členka Zastupitelstva hl. města Prahy

Místostarostka Prahy 2

Podnikatelka

Manželka a matka dvou dcer

 

Seznam rubrik