Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

Povinností každého je postarat se o svou rodinu, nikoliv dávat peníze humanitárním organizacím, které z každé koruny spotřebují na svůj provoz a propagaci 99 haléřů.

1 0
možnosti
PM

P34a67v31e53l 80M34a18c17h

23. 2. 2015 3:26

Souhlasim s autorkou, ze je povinosti lidi ci narodu pomahat jinym v nouzi. Problem ovsem je, ze by to bylo za cenu toho, ze vas pak ti, kterym pomahate budou nutit menit vas zivot. aby se podobal jejich (sarija zakon). Presne to se totiz deje ve VSECH statech kde se usidlilo velke mnozstvi muslimskych pristehovalcu. Tlaci na mistni politiky, aby jim povolili uzivani sarija zakonu a i kdyz jim to nepovoli, tak si to praktikuji bez povoleni. To neni pomahani ale je to podrezavani vlastniho krku. To by prece zadny racionalni clovek na nas nemel chtit. Jste snad iracionalni nebo proc tuto myslenku prosazujete? Neuvedomujete si, ze jako zena jste v jejjich ocich jen polovicni clovek. Kdyz vas potkaji tak vam ani nepodaji ruku kdyz nejste muz. Proboha probudte se.

3 0
možnosti
DS

Vážená paní autorko! Několikerým přečtením jsem se snažila pochopit Váš blog a nemohu se rozhodnout, zda jste tak neuvěřitelně naivní anebo (odpusťte mi ten výraz) populistická. Jak můžete na jednu stranu apelovat na naše lidství a samaritánství a na druhou stranu bubnovat na poplach? Jak můžete odseparovat uprchlíky od jejich následovníků a jak chcete odlišit "zrno od plev" (Pobavily mne zvláště ty nečisté úmysly - to hodláte přistěhovalce a jejich návštěvy podrobit detektoru lži???). Jak máte v plánu zabránit  přirozeným důsledkům odlišnosti jejich náboženství, tradic a zvyklostí? To je především to, čeho se my, postrádající Vaši naivitu, obáváme.

5 0
možnosti
VV

Dobrý den , dejte mi adresu , každý měsíc vám a vašim běžencům pošlu konzervu vepřového

1 0
možnosti
AJŘ

Jsem přesvědčena, že je naší povinností podílet se na humanitární pomoci;-O

Tak to mne ani nenapadne.

2 0
možnosti
Foto

Pokud by se Vám to podařilo realizovat, Nobelovka míru Vás nemine. Rozhodně není problém s imigranty, kteří přicházejí ze zemí s podobnou kulturou, případně s kulturou nekonfliktní.

A pokud sem nejdou jen pobírat příspěvky, ale pracovat.

3 0
možnosti
RK

U muslimů je jeden drobný problém a to jejich potomci. Pochopitelně každý člověk pátrá po svém původu, kor když žije daleko od míst odkud pochází jeho předci. Vzpomeňme si na americké šílenství po seriálu Kořeny..... Tam to bylo ovšem nevinné, nikomu to neublížilo. Podívejme se ale na děti přistěhovalců právě z muslimských zemích. Rekrutují se z nich ti nejfanatičtější teroristé.

7 0
možnosti

"Česká republika má i nadále zůstat otevřenou zemí pro všechny cizince, bez ohledu na víru a rasu,... "

A proboha proč? Co z toho budeme mít?

9 0
možnosti
PN

P61e26t89r 39N48o22v20á57k

21. 2. 2015 22:26

Pokud máte čas a chuť, tak si jednu rodinu vemte domů. Je snadný mluvit o pomoci, když na ni vydělává někdo jinej.

13 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 574x
1.místopředsedkyně ODS

Členka Zastupitelstva hl. města Prahy

Místostarostka Prahy 2

Podnikatelka

Manželka a matka dvou dcer

 

Seznam rubrik