Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM
DM

ad Andělé s učesanými vlasy...:-)R^R^R^!

0 0
možnosti
DM

...a navíc by vlastně měl Ježíšek spořádaně ležet v jesličkách a ne někde poletovat s dárky... Musí mít pomocníky. Pusťte dětem pohádku Anděl Páně, tam je ta nebeská partička sympaticky "lidská", ale taky dostatečně kouzelná a tajemná. ;-)

1 0
možnosti
AS

No prave. ;-D Vidite, na Andela Pane jsem uplne zapomnela. Onehda jsme koukali na Vincek a nebe. Taky moc pekna a srandovni k tomu. Dopis pro Jeziska zmizel asi pred tydnem, ted jim muzu v klidu rict, ze to byli andele. Nadherna predstava. Jdu dolovat, kde mame Andela. Diky za tip.:-)

2 0
možnosti
Foto

Vidíš, já si právě hrozně zakládám na tom, že ten "náš" ježíšek nemá žádnou konkrétní definici na rozdíl od santů. Veškeré otázky ohledně jeho působení se krásně zahrnou do toho, že "je kouzelnej", a to největší terno vidím v tom, že si ho každé dítě může představovat jinak. No řekni, není to luxus, mít svého vlastního? :-) Barča je prvňák, letos ještě věří, ale podle zkušeností to z nich škola brzo vymlátí ;-(

2 0
možnosti
AS

souhlas, Lenko. U me to tak jeste fungovalo, ale ti moji jsou proste zkazeni moderim svetem, jinak si to nedovedu vysvetlit. Presto, ze se divame na ceske pohadky hodne, tak ten Disney a spol ma casto silnejsi vliv, a tu predstavivost mozna trosku kazi. Nechteji akceptovat, ze by se neco mohlo ponechat nahode. Jaka skoda, ze? Diky;-(

0 0
možnosti
TS

Je kouzelnej a šmitec! ;-D

Obdivuju vaši vůli vysvětlovat. Když jsem byla malá, na spoustu mých všetečných otázek (počínaje Ježíškem až po hlavolam, proč mamince korkáče plácají při chůzi o paty a mně ne) používala maminka univerzální odpověď: "Až budeš velká, pochopíš to." Jako dítě jsem tu odpověď nenáviděla a málem jsem se vždycky vzteky produpala o patro níž, ale dneska vidím, že měla pravdu ;-) mí známí jinak s úspěchem používají metodu ještě většího zmatení. Děti zahrnou takovými odpověďmi, že toho ti malí zvědové radši sami nechají ;-D

2 1
možnosti
AS

kéž bych se toho jednou taky dožila - tím myslím toho, že toho sami nechají. Na kouzlo jsem to zezačátku taky zkoušela svést, jenže oni hned a kdo to kouzlo dělá a takový ty věci. Nenapadlo nás ovšem nikdy, do toho přivést Božskou sílu, viz příspěvek pod vámi. Dík :-)

1 1
možnosti
VF

Tak u nás to bylo jednoduché díky jedné pohádkové knížce. Ježíškovy pohádky se to jmenovalo. Tak bylo popsáno vše - Ježíšek jezdí na skleněných saních a táhnou ho bílé laně (jako dítě jsem si ty skleněné sáně hrozně rád maloval a představoval jsem si, jak se krásně třpytí pod hvězdami). 

Jak to všechno stihne? No jednoduše - když je to syn Boha, tak stejně jako on je vševědoucí, všemohoucí a všudypřítomný. Takže může být na několika místech najednou - navíc mu pomáhají andělé - to se v těch pohádkách přímo zmiňovalo, takže kdyby náhodou nestíhal, může ho někdo zaskočit.

No a kam se posílá dopis Ježíškovi? Nikam - dává se za okno a do druhého dne zmizí, protože ho vyzvedli andělé. Tož tak:-)

7 1
možnosti
AS

a víte, že tato verze se mi opravdu líbí. Nejkrásnější je to s těma andělama. Díky. Moc.:-)

0 1
možnosti