Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

mammamia

2. 11. 2008 16:11
nechapu

jak se nekomu muze libit obama. ve sve knize napsal, jak se stydi za svou matku, protoze je bila, jak nema rad bile lidi, tetu ma ilegalni imigrantku, podivna spojeni s teroristy, financovani z arabie............slusny clovek by stahnul ocas a delal, ze neexistuje.........

0 0
možnosti
X

xyman

2. 11. 2008 13:54
haha

I vy naivko, Do Afghánistánu a Iráku by vlítl KAŽDÝ prezident USA po bezprecedentním teroristickém útoku, jako bylo 11.září. (tak jako demokratická vláda vlítla do Srbska-- a právem!) A vy si teď myslíte, že ten vámi "protěžovaný" rachitik něco změní, že se USA z Iráku stáhnou, že nebude radar, atd? Nic se nestane, vše bude při starém, jen obamovi hejno poradců vysvětlí, "že to a to není úplně jednoduché, a že americká přítomnost tam a tam je nutná, atd.."

0 0
možnosti
AM

Alexander Mikoláš

2. 11. 2008 14:12
Re: haha

Kdybyste si článek přečetl pozorně, všiml byste si, že se o úvodním kurzu americké politiky zmiňuji jako o 'nevyhnutelném.' To se týká Afghánistánu a souhlasím s Vaším závěrem, že tato invaze by proběhla za vlády kteréhokoliv prezidenta. Irák na druhou stranu představoval zcela volnou úvahu provázenou významnou vnitřní i vnější opozicí. Bushova administrativa musela lhát o zbraních hromadného ničení, aby zvrátila veřejné mínění na svou stranu. Jsem přesvědčen, že během funkčního období Baracka Obamy dojde (Opět bohužel - vážně jste to četl?) ke stažení amerických sil z Iráku, i když v delším než plánovaném 16ti měsíčním horizontu. Pevně doufám, že USA svou radarovou základnu na našem území vybudují, ostatně Obama už přislíbil v projektu pokračovat. Co má jeho BMI společného se zahraniční politikou?

0 0
možnosti
JZ

Vagabundinha

2. 11. 2008 13:12
Obama má schopnost vést

Jak to víte? Co kdy vedl? Podle mých informací jen Harvard Law Review. Ale možná si pod slovem "vést" představujeme každý něco jiného. :-)

0 0
možnosti
AM

Alexander Mikoláš

2. 11. 2008 13:21
Re: Obama má schopnost vést

Já si pod ním představuji dva roky úspěšného organizování celonárodní volební kampaně.

0 0
možnosti
P

petra.p

2. 11. 2008 13:09
republikánský kandidát

Kandidátem republikánů měl být Ron Paul.

Sestřenka (před lety provdaná do Maine) jej v primárkách volila a dokonce u nich v okrese zvítězil.

0 0
možnosti