Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je smutné vidět malou ukázku , jak funguje desinformační válka. Pan Bicera si vycucá z prstu nesmysl o falešných brýlích, přidá k tomu domněnku o motivaci ohledně vousů, doplní svým dojmem z pohybu rukou a nedůvěryhodná postava je na světě. A za ten odpudivý výkon posbírá zatím 22 plusů. A aby byla tupá sranda, přispěchá snaživý pan Danda.

0 0
možnosti
ZD

Premiér je především profesor a navíc ještě politologie. To je nekonečné mudrování nad politikou. Nic konkrétního, nulová odpovědnost a prakticky jakýkoliv zásadní postoj - styl korouhvička. Tím nenapadám osobu pana Fialy, jen konstatuji, jak je ustrojen klasický profesor věd, které spočívají v nekončících diskusích. To je fakt a stav, kdy byl podobný člověk zvolen premiérem je omluvitelný jen stavem, kdy je třeba aby poslouchal. Rétorika a práce rukou s brýlemi a gesta farářů při kázání jsou již jen třešínkou na dortu. Význam rozhovorů s ním a čekání na jeho zásadní projevy budou vždy zatíženy jeho založením. Spolu s dnešním vyjádřením naší ministryně války, že pokud Američané požádají, sjedná s nimi naše vláda podobnou smlouvu jako má Slovensko a oni dostanou k dispozici Mošnov to jen potvrzuje. Tahle vláda prostě musela, v čele přesně s tímto premiérem zkrátka v mezinárodních souvislostech, nastoupit ! Paralela se Slovenskem je čistě náhodná?

3 0
možnosti
LH

Vždy přípraven k boji za mír a obraně vlasti bruselské... Tož tak vězte

7 0
možnosti
AP

Ne, že bych chtěl Fialu nejak bránit, ale k vaší úvaze dvě poznámky.

1. Opravdu bude migrovat celá 1/4 populace UA?

2. Až bude ta pomoc potřeba (granáty) bude pozdě na to je tam posílat.

A na doplnění. Měli jsme jim tam poslat (západ) s těmi granáty a zbraněmi i obsluhu. Tak v síle 10 divizí a 6 svazů letadlových lodí.

Bylo by po problému ...

0 0
možnosti
JV

Kde byste ty letadlové lodě vzal ? ;-D;-D;-D A hlavně, proč bychom to dělali? 8-o

2 0
možnosti
JN

J32i53ř16í 45N75o78v26á43k

21. 2. 2022 12:10

Fialova vláda nám není schopna ani zlevnit umělele zlodějsky předražené energie, i když by stačilo odstoupit od spekulativních emisních povolenek a na burzu do němec posílat pouze energetické přebytky. Ale koho nám 'ústavní soudci' zvolili, toho máme.

17 1
možnosti
JP

J53i77r41i 20P89i59l90n92y

21. 2. 2022 11:32

Fialka tím "jsme připraveni" myslel- vládní vily s vládními bunkry a zásobami jídla a energie pro vládu a jejich rodiny jsou připraveny. Jaksi neřekl, že všichni ostatní se o sebe musí postarat sami, protože nám nikdo jiný nepomůže. V případě jakéhokoliv problému bude každý stát kopat za sebe- viz roušky na začátku chřipkové epidemie, a jakékoliv EU hodnoty nikoho zajímat nebudou.

9 0
možnosti

Nevíte nic, jenom se domníváte a na tom postavíte svůj článek. Já jsem měl naopak z vystoupení premiéra Fialy v OVM velmi dobrý pocit. Konečně člověk, který kromě toho, že ovládá češtinu, umí také mluvit a má to v hlavě srovnané. Na rozdíl od jeho předchůdce dokáže na kritiku k u l t i v o v a n ě reagovat (mám na mysli jeho reakci na dopis Klause, nebo výhrady Zemana). Také bylo vidět, že se velmi dobře orientuje ve všech tématech, která byla v rozhovoru nastolena.

8 17
možnosti
Foto

Premiér, který nosí nedioptrické brýle, aby vypadal chytřeji, nechal si narůst vous, aby byl mužnější a rukama při proslovech rozhazuje podle návodu svých poradců mne nemůže přesvědčit o ničem.

23 8
možnosti
Foto

Údajně od očního lékaře na petrohradské pavlači se pravdu dozvíme o každém chlupu Petra Fialy díky kontaktům pana Bicery.

4 2
možnosti
Foto

Vy nejste vždy a na vše připraven, jak bývali vždy pionýři?

Mně například, když třeba po ránu se venku čerti žení se slotou, už při pohledu z okna zdá se, že jenom běs se s běsem smíří, nikoli se mnou a s nevinným pesem, jenž se rovněž na běs nepřipravil. A jářku potom bližnímu svému, psisku, nevyženu já do pole tebe ani sebe, když chlístá tam i zebe.

Co že to vlastně pravil pan premiér Fiala? Zřejmě jen to, co v téhle chvíli mohl. Že připraveno jest, na co se náš stát zmohl, aniž si přitom zapěl tralala

5 4
možnosti
RK

R55a24d12i89m 34K59ř30í50ž

21. 2. 2022 14:50

Neřekl nic, jako vždy.

Pouze prázdné řeči, nic konkrétního.

Takhle žvaní už od voleb.

5 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2706x
jeden z mnoha

Seznam rubrik