Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Mne stále znova překvapuje kolik lidí je ochotno bojovat v minulých bitvách.

Možná tím chtějí dát najevo, že dnes už není o co bojovat, že nás nic neohrožuje a že se vlastně máme skvěle.

Takže je to vlastně jen součást mainstreamové propagandy?

1 0
možnosti
SN

:-)......Dobře napsáno, máte to v hlavě srovnané! Co bylo, to bylo a nedá se to odestát. Ať si to jednou přeberou historici. Mně zajímá, kde dožiji já a moje děti a vnuci. Ty hordy přivadrovalců, kteří to tu jednou obsadí, nikdo neřeší. Naši vojáci umírají v Afganistánu, jsou to také okupanti, a hranice Schengenu volné, náruč otevřená! R^R^R^

6 5
možnosti
DR

Jestliže v tom vašem nekomunistickém Rusku většina obyvatel dodnes považuje okupaci ČSSR za správnou a bratrskou pomoc, je úplně jedno zda se tato velmoc profiluje jako komunistická, či nikoli. Stejně tak bych považoval za hrozbu, pokud by v demokratickém Německu stále většina lidí považovala za správný zábor Sudet a později i zbytku ČR.

4 3
možnosti
MV

A pálit trenky v blízkosti Hradu samotným prezidentem kosher je?

4 5
možnosti
Foto

Samozřejmě, proč by nebylo? Bezpečnost celé akce byla zajištěna.

4 0
možnosti
Foto

I81v78a44n 78V21e29s75e43l22ý

19. 8. 2018 18:13

Řekne (vysvětlí) mi autor, nebo někdo jiný, proč bychom měli uctívat jakékoliv (minulá, letošní i budoucí) výročí ruské okupace?

Mám za to, že tento černý den naší novodobé historie si máme připomínat nejen sami ale i dalším generacím, ale uctívat ho to snad ne! To já považuji za schvalování okupace a následného více jak dvacetiletí režimu v naší zemi.

3 1
možnosti
JL

Dobry den pane Szabo, mam malou pripominku ke vstupu Zemana do KSC v roce 1968. Zemna v onom roce do KSC, ne vstoupil, byl do ni prijat. To prijeti se mohlo uskutecnit az po obdobi t. zv. kandidatury, kdy kandidat musel projevit pozadovanou oddanost komunistickym idealum. Jak dlouho kandidatske obdobi trvalo nevim, slysel jsem, ze nejmene rok. Takze Zeman si musel podat prihlasku uz v roce 1967, nebo dokonce 1966, kdy jeste nemohl vedet co prijde v osmasedesatem. Musel cekat a projevit horlivost ve stranicke cinnosti a oddanosti gen. tajemnikovi A. Novotnemu a vsem zemim tabora miru a socializmu. Jim hlasane, ze se chtel zucastnit uskutecneni socializmu s lidskou tvari je pouze kamuflaz, ve skutecnosti to bylo vedomi, ze jen clenstvim ve strane si zajisti karieru. Nic zvlastniho, to bylo motiven naproste vetsiny kandidatu.

8 1
možnosti
MS

V trochu liberálnějších 60. letech se ještě nedal vyloučit motiv změnit KSČ zevnitř, ale stejně to bylo naivní. Po srpnu se to vyloučit dalo.

3 0
možnosti
KK

A co říkáte vystoupení neBureše u Českého rozhlasu. Není to výsměch nám všem.

3 2
možnosti
Foto

No, nekomunistické Rusko není o nic lepší, než komunistický Sovětský svaz. :-/

10 7
možnosti
AS

A12l15e67š 16S21z38a11b22ó

19. 8. 2018 14:56

neříkám, že není :-)))) já ho opravdu nehájím

1 0
možnosti
MH

Předpokládám, že v názvu chcete uctít padesáté výročí ruské okupace. Jedná se tedy o číslovku řadovou, takže s tečkou, laskavě. Je s podivem, kolik blogerů nezná základní pravidla českého pravopisu, a přesto tvoří. Tím hůř, že mnohým na tom nic nevadí. Proč? Protože je čtou neználci úplně ti samí.

4 0
možnosti
AS

A27l45e30š 51S85z22a66b16ó

19. 8. 2018 14:59

ta tečka tam byla, při kopírování a úpravách vypadla stejně jako jiná slova, ale pokud Vám jde o tu tečku - máte pravdu

tečky se blog ale moc netýká

2 0
možnosti
OP

Takové zbytečné starosti, vždyť je to jen bombastické připomínání nechutné minulosti, jako by současnost nebyla nechutná v nemenší míře

4 1
možnosti
Foto

A je to pravda, paní Pavlíková. Když bylo 49. výročí, málokdo si vzpomněl - teď 50. - hotový humbuk. i v televizi. Smát se na povel, brečet na povel, slavit na povel, zatracovat na povel. Ať žijí pokrytci. My, co jsme tu divnou dobu národního ponížení tehdy prožili na vlastní kůži, nezapomínáme, ale nemusíme si to připomínat nějakými trapnými akcemi, jako ti pokrytci, kteří existovali před 50. lety - a existují bohužel i dnes. Rv

11 4
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2706x
jeden z mnoha

Seznam rubrik