Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OJ

Pane autore, nezdá se mi, že byste byl přítomen na jakékoli, tím méně na naší poslední a nejmasovější demonstraci 6.2. Jinak byste viděl, že ti mladíci nebyli v prvních řadách naší demonstrace ale mimo, neměli holé hlavy, ale dredy a nezdvihali pravice, ale provokovali účastníky naší demonstrace. Mně například skupina asi osmi neváhám říci zfetovaných lidí obojího pohlaví strhli a zničili státní vlajku, když jsem se na demonstraci před jejím zahájením snažil dostat. Od Národní demokracie se Blok proti islámu distancoval mnohokrát, ale to Vám nevadí, abyste používal zaužívaná klišé, kterak holohlaví mladíci....

0 0
možnosti
LPK

Když vyjádřím nesouhlas, tak jsem "hnědý". Když vyjádřím souhlas, tak jsem blbý....Tož budu raději chytrý a budu držet hubu. Ve volbách se totiž hlasuje anonymně.....:-)

3 1
možnosti
VV

Ano, v demokracii je tomu tak. To jen v povalecnem Ceskoslovensku se psavalo jiz v roce 1936 jsem volil komunisty.

Vypada to skoro, ze se ta doba vraci.

0 0
možnosti
IM

I31v16a86n 75M87i83n81á42ř

16. 3. 2016 15:18

Vážený pane, nestrašte nás holohlavými mladíky a vznikajícími "pravicovými extremisty"! Islám v naší zemi, stejně tak jako po celé Evropě - odmítají zcela normální lidé! Nárůst terorizmu již teď hrozivě narůstá a vědomé podporování islámské expanze - má již teď tragické dopady! Na rozdíl od cizinců, kteří s námi v tomto státě zcela přirozeně žijí - arogantní muslimské náboženství se svým právem šária - vnímá tradiční a tolerantní demokracii .. jako nepochopitelnou slabost !!! Pokud jste si ještě tuto skutečnost dostatečně neuvědomil - můžete, korektně, tuto občanskou společnost .. peskovat i nadále !!!

2 0
možnosti
JC

Fašismus byl založen na kolektivismu a Naci znamená národně-socialistický. Kde je nějaká pravice? Natož radikální?

4 1
možnosti
KS

Vzhledem k tomu, že jsme snad nejvyděšenějším národem v Evropě z jakýchkoli cizinců, navíc s omezenou možností se s nimi domluvit nějakým světovým jazykem, je to velice pravděpodobné.

1 7
možnosti
OB

Jasně všechny Ukrajince jsme vyhnali a pro Vietnamce se už staví lágry

;-DR^

5 0
možnosti
Foto

Toho zabarvení bych se moc nebál. Spíše totálního zblbnutí, které může dosáhnout stupně, kdy barva již nehraji žádnou roli. Viz mnohé diskusní příspěvky.

6 0
možnosti
JN

Hnědnutí, hnědnutí... bububu, to zní zle.

O co líp zní cenzura, umlčování svobody slova, kriminalizace kritiky náboženství, vyvlastňování soukromého majetku, zamlčování kriminality a interní příkazy policie nezasahovat a nezveřejňovat statistiky...?

Národy se holt budou dělit na ubožáky, křičící cosi o hnědnutí, a na lidi, kteří pochopili, že morálka někdy chtě nechtě musí přes mrtvoly, i ty "hnědé" a v médiích halasně ostouzené. Protože já výše popsanou situaci Německa za "morální", natož civilizovanou opravdu nepovažuju.

5 0
možnosti
RS

Nase republika pomoci proruske pate kolony, jestlize nedame pozor, bude ruda. Ja bych se zajimal spise o levicacke populisty. Neni treba je hledat. Jsou ve vlade a parlamentu.

3 2
možnosti
JU

J40i74ř68í 17U76r74b27a13n

16. 3. 2016 14:24

A od rudé je už jen kousek k té hnědé. Ony totiž stojí na téže straně politického spektra. Nikoliv na opačném, jak se nám snaží namluvit absolventi VUML a jejich sluníčkoví následníci v povětšinou veřejnoprávních, ale i soukromých mediích.

2 0
možnosti
NM

...;-D..to ale záleží na vítačích a ty trasy uprchlíků musej naplánovat přes naše úrodné lány aby z nich byl užitek;-D;-D

3 0
možnosti
Foto

V ČR není problém nahradit "tradiční" strany, v minulých volbách vždycky někdo prorazil, např. Populistické Věci Veřejné nebo strana jednoho muže ANO, takže se určitě dočkáme. Lidé hledají alternativu a tu od tradičních stran provádějících tradiční politiku nenachází. Jinak bych očekával od redaktorů, aby u každé strany uváděla její zaměření - dotační ANO, Merkel kámošská ČSSD, levicová KSČM, pseudokřesťanská TOP09, ...

0 0
možnosti
ZB

Lidé hledají alternativu a stále jen nalézají něco horšího než tradiční strany.Jak dopadly ty alternativy?Sládek,Bárta plus John,Okamura?Kolem nich vždy velké nadšení a nakonec se ukázalo,že všem "spasitelům" šlo jen o to podojit státní cecek.Každý "vůdce" strany prostě potřeboval peníze a moc k tomu získat další.Tak je to i nyní,jen .Vítek Bárta za sebe do Úsvitu nastrčil dost trapné figurky a Okamura doufá,že mu "boj proti islámu" znovu pomůže naplnit kasičku.To jsou alternativy,dávno profláknutí lidé,jeden horší než druhý...

0 3
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 25,28
  • Průměrná čtenost 1973x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik