Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podle platného trestního řádu v České republice nelze odložit trestní stíhání jenom proto, že se pachatel skrývá nebo je na území státu, který nespolupracuje. To je absolutní lež a bylo by protizákonné, pokud by takový postup nastal. Dokazuje to, že si Vít Rakušan absolutně vymýšlí. V takovém případě se totiž vede trestní řízení proti uprchlému a jde o naprosto běžné řízení, vedou se jich stovky. Představa, že by to nebylo možné u tzv. dvou ruských agentů je naprosto lichá. A hlavně je protiprávní.

2 0
možnosti
Foto

J57a86n 13Š91i34k

2. 5. 2024 21:02

Nevím, ale umíte číst? Přečtěte si článek, který je na iDNES.cz a co tam říká policie o důvodu, proč nikdo stíhán nebude. Tam najdete odpověď na to Vaše: Jak je to možné? Já bych chtěl třeba vědět, jak je možné, že někdo píše článek a ani si k tomu nepřečte zdroje...Hezký den

11 0
možnosti
Foto

Zdrojů je plno, ale zdůvodnění zastavení stíhání tedy, že hlavní podezřelé není možné vyslechnout, je poněkud chabé, když na druhé straně je kauza prezentovaná jako jasná.

0 0
možnosti
Foto

Ale samozřejmě, jak pravil pan Zeman (který se nikdy přeci nemýlí), k výbuchu došlo típnutím cigarety o bednu s municí. To by vám mělo stačit. A o všem ostatním netřeba uvažovat.

8 1
možnosti
RK

Okresní výbor KSČM nezná trestní řád? A navíc, odložení případu neznamená nutně konec. Ale to by chtělo se dovzdělat.

8 0
možnosti
DR

Fakt Radku? A kdy se bude pokračovat? Za 20 let?

0 0
možnosti
Foto

Pokud vím, tak na ty dva ruské příslušníky ruské tajné služby GRU označené za pachatele výbuchů ve Vrběticích byl už v minulosti vydán mezinárodní zatykač kvůli případu Skripal v Anglii. A ani Britové na ty dva nedokázali dosáhnout.

7 0
možnosti
Foto

No, když jsou u nás všichni přesvědčení o jejich vině, tak proč ty Brity nenapodobit. Mimo to vina je připisovaná i paní Šapošnikové, která by stíhat šla. Čekal bych poněkud razantnější postup našich úřádů, když jsou podezření tak jasná.

1 4
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 26,97
  • Průměrná čtenost 1947x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik