Foto

J35a51n 21Š21i41k

2. 5. 2024 21:02

Nevím, ale umíte číst? Přečtěte si článek, který je na iDNES.cz a co tam říká policie o důvodu, proč nikdo stíhán nebude. Tam najdete odpověď na to Vaše: Jak je to možné? Já bych chtěl třeba vědět, jak je možné, že někdo píše článek a ani si k tomu nepřečte zdroje...Hezký den

Foto

Zdrojů je plno, ale zdůvodnění zastavení stíhání tedy, že hlavní podezřelé není možné vyslechnout, je poněkud chabé, když na druhé straně je kauza prezentovaná jako jasná.

RK

Okresní výbor KSČM nezná trestní řád? A navíc, odložení případu neznamená nutně konec. Ale to by chtělo se dovzdělat.

DR

Fakt Radku? A kdy se bude pokračovat? Za 20 let?

Foto

Pokud vím, tak na ty dva ruské příslušníky ruské tajné služby GRU označené za pachatele výbuchů ve Vrběticích byl už v minulosti vydán mezinárodní zatykač kvůli případu Skripal v Anglii. A ani Britové na ty dva nedokázali dosáhnout.

Foto

No, když jsou u nás všichni přesvědčení o jejich vině, tak proč ty Brity nenapodobit. Mimo to vina je připisovaná i paní Šapošnikové, která by stíhat šla. Čekal bych poněkud razantnější postup našich úřádů, když jsou podezření tak jasná.

Foto

Ale samozřejmě, jak pravil pan Zeman (který se nikdy přeci nemýlí), k výbuchu došlo típnutím cigarety o bednu s municí. To by vám mělo stačit. A o všem ostatním netřeba uvažovat.

Foto

Podle platného trestního řádu v České republice nelze odložit trestní stíhání jenom proto, že se pachatel skrývá nebo je na území státu, který nespolupracuje. To je absolutní lež a bylo by protizákonné, pokud by takový postup nastal. Dokazuje to, že si Vít Rakušan absolutně vymýšlí. V takovém případě se totiž vede trestní řízení proti uprchlému a jde o naprosto běžné řízení, vedou se jich stovky. Představa, že by to nebylo možné u tzv. dvou ruských agentů je naprosto lichá. A hlavně je protiprávní.

  • Počet článků 272
  • Celková karma 25,27
  • Průměrná čtenost 1972x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik