Foto

Konečná získala hlasy těch nejhloupějších voličů a ti ji zajistili teplé místo a dobře placené. Co tam dokáže- velké nic. Na několik let je zajištěna a dobře. Je to ostuda našeho státu. Po tolika letech vládnutí komunistů u nás co jsme si od nich jako stát zkusili posíláme do EP komunistku. Jsme národ Švejků.

JZ

Komunistická levice umí akorát vraždit a loupit. Pak se nelze divit nástupu lékařů typu Franco a Pinochet. A konzervativní levice to už vůbec nejde dohromady. Těžko mohou být konzervativní komunisté, kteří nerespektují vlastnická práva.

Foto

A37l72e25š 56M96e96r78t32a

15. 6. 2024 20:28

Lékařů, kteří za asistence "demokratů" vraždí taky

Foto

Nevystaví, protože ta šílená komunistka použila Stačilo jenom jako výtah do Bruselu, odkud se jí nechce. Na domácí "obyčejné" lidí ji nezbývá kapacita.

MV

Taky si myslím. Zůstat v tom hnusném Bruselu a západní Evropě, kterou si tak často bere do úst. Di dumy s ní.

RK

Proč autor tají, že pochází ze stejné stáje jako EuroKatka?

Foto

A32l33e88š 25M88e36r87t21a

16. 6. 2024 12:19

A pan kádrovák je asi jasnovidec, agent BIS, nebo v té straně vybírá členské příspěvky, když má tak jasno.

Není pochyb o tom, že Konečné nešlo o nic jiného, než setrvat v dobrém bydle a použila k tomu heslo a název uskupení, které by spíše patřilo do českých parlamentních voleb. A jak bylo vidět z jejích mítinků, stačila tím oslovit spoustu seniorů, kývajících spokojeně hlavami nad jejím blinkáním na adresu současné vlády. Jeden mítink jsem zahlédl v nějakém zpravodajství a musím uznat, že je to tedy štěkna k pohledání.

Foto

"Proč chytrost kráse cizí je ..." - Olympic, Záhadná postava

PK

soudružka Konečná obhájila své koryto. Jen tentokrát už se tolik bála, že vytvořila bizarní projekt STAČILO!

Myslíte si, že o soudružce Konečné uslyšíte? Ta se aktivizuje až v momentě, kdy jde o ní.

DR

Ano, obhájila. A to navzdory duchaplným kecům typu Konečná končíš od některých inteligentních moralistů, kteří si pod jejími blogy vždy chodí ukájet svá ega.

A jinak, Bratrstvo kočičí pracky snad není bizarní projekt?

IS

Pokud tato země něco naléhavě potřebuje, tak je to levicová vláda podporovaná komunisty utrácející další stovky miliard vypůjčených peněz na "pomoc lidem", na "podporu vědy a výzkumu" a na "podporu podnikání". Už se na to těším.

EH

Zatímco nyní si vláda půjčuje na Ukrajinu, návštěvu Bílého domu aka americké letouny a od lidí bere peníze na vlastní marketing aka veřejnoprávní média.

LS

Myslím, že soudružka se po právu stydí za skutečný název její partaje - KSČm.

Takže udělala takový volební podvod na který jí řada voličů naletěla. Snad dokáže prosadit snížení europoslaneckych platů, tak jak ji to jen ve volební kampani přišlo, že je to moc.

Voliči soudružky - jak si připadáte? Ano.... máte pravdu.

Foto

A52l95e96š 18M93e90r11t47a

15. 6. 2024 21:09

Konečná jedná pragmaticky, holt účel světí prostředky. Ale možná, že bude kandidovat do našeho parlamentu, a pak ji ty platy už nebudete muset závidět

EH

Komunismus nepodporuji, protože tato ideologie, sebevíc šlechetná, se neslučuje s povahou homo sapiens.

Čistky v padesátých letech nemají s ideologií nic společného. Stejně jako upalování kacířů nemá nic společného s bohem. Jde jenom o peníze a moc.

Konečná je bezesporu osobnost. Výsledkům voleb se musím smát, protože který strašák je pro Fialu horší než Babiš? Babiš s koaličním potenciálem.

Foto

To není strašák pro Fialu, ale pro všechny slušné lidi. No, vás se to netýká.

MV

Pardón, ale i kdyby s Konečná nazvala koalici Růžové torpédo nikdo nemůže pochybovat o tom, že se s někým dalším spojili komunisti. Leda by šlo o velehloupeho tvora.

EH

V devadesátkách koloval vtip, jak se dva baví, koho budou volit.

"Komunisty"

"To jo, ale z které strany?"

  • Počet článků 274
  • Celková karma 28,83
  • Průměrná čtenost 1967x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik