Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma... Psal jsem to už i jinde, je to provar s tím očkováním, asi nikdo si nenalhává, že je to s ním nezvládnuté. Ten výrok o tom, že jsou na skladě pro učitele, mi přijde tak průhledný, až jsou přes něj vidět Alpy.

0 0
možnosti
VB

Musel byste mít v ruce klíč od těch skladů, abyste si mohl být jistý, kde co je či není, na sítích se někdy šíří fámy či dojmologie.

1 0
možnosti
PB

P11e33t11r 60B86u29r57i52a28n

24. 2. 2021 11:16

Prakticky píšete, že vláda nás tahá už pět měsíců za fusekli, naprosto nic nezvládá, nic neumí, na co sáhne to chcípne a může za to opozice.

Můžete mi říct, co opozice v očkování (ale i v jiných opatřeních) udělala tak hrozného, že jste ji v blogu o nezvládnutém očkování musel věnovat celou polovinu litanie?

2 1
možnosti
Foto

A37l16e42š 37M52e15r51t97a

24. 2. 2021 12:19

Vláda nese samozřejmě hlavní odpovědnost a v blogu uvádím, že není důsledná a neprovádí konzistentní politiku. Co se týče opozice, tak té věnuji v blogu snad jednu větu, jestli jste to tedy pozorně četl. Vyčítám ji, že ovlivňuje veřejné mínění, často protichůdnými názory viz že např. tlačila vládu, aby v létě rozvolnila opatření, což populista Babiš rád učinil, ale žalostný výsledek na sebe nenechal dlouho čekat a opozice, místo aby přiznala, že má taky máslo na hlavě házela vinu jen na vládu.

0 0
možnosti
Foto

Vakcíny se totiž nemohou převážet jen tak na trakaři z jednoho konce města na druhý, ale musí tím být ze strany vlády pověřena logistická firma placená ze státního rozpočtu. Zájemců o převoz je mnoho a peněz málo a tak na to musí být uspořádáno výběrové řízení a to nějakou dobu trvá.

0 3
možnosti
PB

P93e28t94r 77B75u31r23i74a95n

24. 2. 2021 11:17

Pane Šindeláři, a jste schopen logicky vysvětlit i tu podivnost, proč jinde to funguje jen u vlády odborníků ani za půl bilionu sekyry ne?

3 1
možnosti
ZZ

Nedělejte paniku.

Očkování celkem funguje. Jediným problémem je nedostatek vakcín - obecně v celé EU. Praxe ukazuje, že statistika ukazuje okamžitý příjem vakcín do centrálního skladu, ale jejich užití má cca 2 - 3 denní zdržení - 1 den na rozvoz, další den samotná aplikace a teprve až následující den je odepsání očkovaného ze systému. Některé kraje si navíc dělají i určitou zásobu na druhou dávku - pro všechny případy.

Takže asi tak.

:-):-):-)

2 2
možnosti
PB

P13e45t54r 31B43u42r82i62a88n

24. 2. 2021 11:19

Když mi realita nevyhovuje, vymyslím si jinou, svoji. (z brožury Čau lidi, jak oblbnout sám sebe)

4 1
možnosti
VB

Chtěla bych upozornit, že národní očkovací strategie má prioritně zařazeny seniory a zdravotníky, takže pokud se nyní dere část učitelů o očkování, musela by vláda oficiálně pozměnit svou strategii - formou vlád. usnesení apod., nikoli že se vakcíny budou rozvážet a přidělovat jaksi neoficiálně, na tlak skupinových lobby.

5 0
možnosti
RP

Včera uvedl zástupce Astry Z. že ve centrální skladu neleží jedina vakcína vše je rozvezeno po krajích. A v těch krajích to taky nemají lehké např. hejtman Netolický uvedl že se jim stalo že na očkování se v jeden den nedostavilo 40 objednaných lidí. Ale viník je stále jen jeden....

3 0
možnosti
Foto

A20l13e25š 29M87e15r59t29a

24. 2. 2021 10:37

Jak jsem včera slyšel pana Blatného, tak AstraZeneka je uchovávána pro očkování učitelů, takže možná na krajích je, jen se s ní neočkuje, což je dle mne špatné.

1 0
možnosti
VM

Co je to "potencionálně"? Žádné takové slovo neznám a ani žádný "potencionál" neexistuje.

0 0
možnosti
MB

Žel,situace je žalostná. Nemá smysl se trefovat do vlády. Je průstřelná prostou vzduchovkou - kryje se sacím papírem, ze sešitu školáka. Četl jsem vyjádření ministra Blatného. Nevidím důvod jeho odvolání - vidím totálně semletého člověka. Namátkou pytel problémů :

1) Kdo je v ČR , vlastně důvěryhodnou tváří boje s bacilem ? Ten hlavní mozek - stratég, komunikátor ? Kdo by sofistikovaně oslovoval - určoval - povzbuzoval ?

2) Otevřít školy určitě ! Nicméně - Testy dodává Ruská mafie ? Proč je veřejnost rozkolísávána nesouladem Babiše a Hamáčka ? Proč své spory, alespoň netají ? Uležená, nedostatková vakcína ve skladech lépe vyzraje ? Proč už ti učitelé nejsou proočkováni dávno ?

3) Pokračovat, by se dalo donekonečna. Jisté je bohužel pouze jedno - Jsme ostudou a nejhoršími ! Jistě, i usmát se hořce můžeme. Po dlouhé době, z náš Němci mají strach ... :-)

1 1
možnosti
ZZ

Už to máte v hlavě pomotané - odpočiňte si, vypněte, rádio, TV, internet - a věnujte se fyzické práci - má přímo blahodárný vliv na vaše psychické problémy.

;-D;-D;-D

1 0
možnosti