Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J54i74ř39í 29J67o74n10á80š

11. 3. 2016 12:07

Zkraťme to,prostě je to moda,děje se to už potolikáté,no a pan Kalousek má opět v naší ČT možnost se zviditelnit,pomoralizovat a při té příležitosti pro změnu něco poplivat a zironizovat.Ať žije předseda nejtrapnější strany,jak zpívali Voskovec a Werich " a sláva mu a žumpajdá a piškuntle a hupsajdá a žumpsajda a hujaja, zdar,zdar,zdar!";-DRv[>-]

1 0
možnosti
PB

Není špatně připomínat si, že Tibet byl komunistickým režimem v Číně násilně obsazen v roce 1950 a obětí této invaze je dnes na desetitisíce, včetně totální devastace tibetských hodnot a kultury. Takový je komunismus a je třeba si to připomínat. Takto by se mohly vyvěšovat i vlajky dalších států, které kdy komunismus přepadl a okupoval, třeba Maďarskou za invazi vojsk sovětského Ruska v roce 1953. V tom je čin pana Kalouska a dalších lidí v souladu s demokratickými hodnotami civilizovaného světa.

Potom je ale třeba i připomínat další místa, kde dochází k násilí a nespravedlnosti. To je v pořádku. Já osobně bych neupíral právo Kurdů na Kurdistán, přivítal bych ale od nich, aby se distancovali a omluvili za oběti kurdského teroru, který měl v Turecku po desetiletí mnoho obětí i z řad civilistů. Nerad bych vyvěšoval vlajku lidí, kteří si nějaké nároky, byť třeba spravedlivé, prosazovali zabíjením a terorem nevinných lidí.

0 0
možnosti
AK

Souhlasím a současně bych z podobných důvodů vyvěsil i vlajku palestinskouR^

1 4
možnosti
Foto

A nejde jen o vlajku. USA a EU jsou v politice dvojího metru mistři. No a ti naši ? Škoda mluvit.

3 0
možnosti
MK

Jednu z národnostních menšin v Číně tvoří Čuangové. Je jich asi 15 miliónů. V drtivé většině jiných zemí by nebyli menšinou, ale většinou. Jejich vlajku byste také věšel?

1 0
možnosti
Foto

A68l17e94š 72M90e91r19t93a

10. 3. 2016 18:56

Ten blog není věnován jen Kurdům, kteří nám mimochodem pomáhají řešit problém s IS, ale hlavně chce upozornit na dvojí metr některých politiků a jejich snahu zneužít kauzu Tibetu ke svému zviditelnění. Velmi pochybuji, že panu Kalouskovi a spol. jde o blaho Tibeťanů.

7 0
možnosti

R^ A to poslanci k vyvěšení vlajky ani nehlasovali? Ta strana v čele s M. K. si počíná dosti směšně. Zítra prý opustí sněmovnu, nebudou poslouchat projev prezidenta republiky. Pokud k tomu dojde, měl by jim šéf sněmovny za nedovolenou absenci snížit plat, při remcání pak vyhodit ze zaměstnání ;-D

7 1
možnosti
SN

:-)....Vynikajícně napsáno ! BUrsík už ji pověsil, ale zřejmě ji bude muset sundat. Kačenka Jau, Jau ho podpořila v jeho bohulibém díle ! R^R^R^

3 1
možnosti
Foto

Vyvěšovat tibetskou vlajku, je nesmysl, v tom s vámi souhlasím. Důvodů je více, včetně toho, že se bývalý Tibet trochu idealizuje. Stejným nesmyslem by bylo vyvěšování vlajky Kurdů, stejně jako jakéhokoli utlačovaného národa. Každý takový případ by byl něčím specifický a mnohdy rozporuplný, Kurdové jsou toho příkladem. Má-li něco smysl, tak je to konkrétní pomoc lidem kdekoli na světě, kteří jsou v ohrožení a v nouzi, vyvěšení fangle nikoho neochrání ani nenakrmí.

3 2
možnosti
PK

obecně vzato, lidé, kteří nemají jak konkrétně pomoci alespoň upozorní na nějaký problém.. v tomto případě vyvěšením vlajky. Což, když už nic jiného, alespoň vyvolá diskuzi, v lepším případě akci těch, kteří mají moc to nějak ovlivnit..

0 0
možnosti
FM

Vyvěšujte si vlajku jakou chcete. Na to máte právo. Třeba čínskou a sovětskou. Nemyslím si, že o Vaše rady někdo stojí. Jste populista a typicky mícháte věci, které míchat nejdou. Populistů je v Česku bohužel stále hodně. Lidská práva se porušují všude na světě, tak vyvěste úplně všechny vlajky a máte klid.

0 10
možnosti
Foto

A64l48e98š 76M73e50r50t94a

10. 3. 2016 16:13

Drahej pane nevím co je populistického na tom, upozornit na politiku dvojího metru, kterou někteří politici praktikují.

10 0
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 25,28
  • Průměrná čtenost 1973x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik