Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dovolím si malé shrnutí: Rusové předstírají, že neumějí číst, aby se mohli ufňukaně obout do Jany Černochové. To je samozřejmě podmanivé pro zastánce ruského režimu, a tak JAKO na pokyn z Kremlu také předstírají, že neumějí číst. Současně jsou všemi deseti samozřejmě pro mír a s ruskou invazí na Ukrajinu vůbec a ani malinko nesouhlasí.

1 1
možnosti
Foto

Juknul jsem, zda redakci Váš blog zaujal. Kupodivu zatím ne. Mne tedy zaujalo, že stačí napsat nesmysl o Janě Černocové schvalující atentát, a už karma vzhůru letí, jak se zastánci Putinova režimu starají o vylepšení jeho pověsti.

2 1
možnosti
JR

J46a81n 27R47á33ž

24. 8. 2022 15:15

Říci veřejně, že ji (Černochové) není líto smrti Duginové, se dá vysvětlit, že tuto vraždu Černochová schvaluje.

0 0
možnosti
Foto

Stačí připomenout, že kdo seje vítr, sklízí bouři. A když se kácí les, lítají třísky.

Rv

0 0
možnosti
PC

Jo, p. Dvořáku, přesně toto bylo heslo "pomýlených" a následně "prozřelých" soudruhů při prověkách v roce 1970, aby pak následně odstartovali normalizaci. Jak je vidět, tak vaši praxi máte zarytou hluboko do morku kosti. A teď nostalgicky vzpomínáte, že?

1 1
možnosti
MS

Tolik humoru dneska. Děkuju, že jste mi vylepšil den. Vemte Vytisku a trestejte.

3 0
možnosti
Foto

To se nám to překrucuje, když k tomu máme volný prostor prostý relevantní cenzury. A ještě k tomu přihodíme skrytou podporu a je vyděláno.:-)

2 1
možnosti

Jací zase civilisté? To myslíte ty hlásné trouby putinovského režimu v Rusku, které podněcují Rusy k nenávisti k Ukrajině?:-/

4 0
možnosti
JP

J10i30r81i 89P36i42l81n20y

24. 8. 2022 8:43

A co ten Ukrajinský 8 let trvající terorizmus vůči vlastnímu obyvatelstvu, ten Vás nechává v klidu?

1 2
možnosti
JK

Vsadím se, že jsme taky terorizování už 32 let a nesmíme se divit, že to Putina nenechává v klidu. Že jo?

1 0
možnosti
Foto

Text připomíná rčení o českém rybníkářství, o němž se říkává, že kdyby byly ryby v jeteli, nemusely by být rybníky. Kdyby atentát na Duginovou Jana Černochová schvalovala, dávalo by smysl o tom psát. Pak by dávalo smysl i to Njebenzovo pobouření . Kdo ví, kdo další z Čechů jestě obdrží od Putina Puškinovu medaily ? Samozřejmě až po Vyvadilovi , Jandákovi, Davidovi...

2 0
možnosti
JK

Nejde o vraždu z vášně, pro prachy, a pod. jde o vraždu politickou, a proto když se prostřednictvím tohoto činu snažíte změkčit náhled na totalitní krvavý Putinův režim, pak se reakcím nemůžete divit. ;-)

7 0
možnosti
Foto

Ale já přece píši, že ji zabili Rusové, jak to tvrdí pan Ziegler a náš meinstream a jen se divím, že to tolik našich občanů může vítat.;-)

0 0
možnosti
MV

Jste stejně ideové odpornej jako ta ruská fanatička a její otec. Bez pardonu.

5 3
možnosti
Foto

Konkrétně vážený pane. Jsem snad nacionalista? jsem snad zastánce Putina? Projděte si moje blogy a najděte tam něco takového.

2 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 28,94
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik