Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Když si uživatelé aut na naftu stěžovali, že biosložky snižuje životnost motorů, bylo jim řečeno, že s tím nejde nic dělat, protože "nařízení EU"; teď najednou to jde za dne na den, jen se "usnese naše vláda". 8-o8-o8-o?

0 0
možnosti
Foto

Cenzura přitvrzuje.

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Zásoby ropy podle ředitele hmotných rezerv máme do konce roku. Takže proč se zdražuje benzín a nafta je otázka, proč se benzin a nafta zdražuje, když se čerpá ze zásob z dob, kdy byla nakupovaná za levný peníz. Šéf asociace pumpařů na tento dotaz začal pindat a mlžit, že oni mají čerstvou naftu a benzin a proto je drahá. Zrušit přidávání biosložky do pohonných hmot postihne Agrofert a proto Babiš piští. Jak prokázala statistika celkový dovoz ropy do EU od doby zahájení přimíchávání biosložky zůstal na stejné výši. Testy prokázaly, že biopaliva produkují až třikrát více emisí CO2 než diesel vyrobený jen z ropy. Takže plánovaných cílů, které měly přinést biosložky se nesplnily.

2 1
možnosti
Foto

A35l14e66š 25M19e61r67t17a

10. 3. 2022 18:11

Pro některé méně chápavé opět opakuji to, co jsem do diskusí pod svými články již několikrát napsal, že příspěvky netýkající se tématu blogu mažu.

1 0
možnosti
Foto

Vtipný článek a výstižný..R^

Je úsměvné a paradoxní, jak Váš blog vystihuje nejen politiky, ale i zdejší diskuze ;-D

2 6
možnosti
LS

Zdá se, že jste na blogu skvěle nahradila kolotočáře Macka.

12 1
možnosti
Foto

Jezděte na kole a nebudete mít s cenou benzínu problém. A můžete klidně nadávat na něco jiného, to vám jde.

6 1
možnosti
Foto

A43l65e90š 93M50e91r33t86a

10. 3. 2022 19:29

Pravda, tuto knížecí radu jsem slyšel včera od pana Stanjury a doufám, že on sám se ji bude řídit. Já dojdu do práce po svých, ale asi pro dost lidí z vesnic, kde autobus jezdí párkrát denně bude vaše a Stanjurova rada pěkně na pendrek.

3 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

RvRvRvRvRvRvRv

Ruský kolaborant? Příliš důvěřujete Andrejovi a jeho souputníkům! Již delší dobu pozoruji, že místo politiky politikaří, lžou a vysmívají se občanům! To, že Schillerová, Havlíček a Vondráček jsou vysoce inteligentní, není třeba rozporovat. Vždy žasnu nad tím, jak dovedou oklamat chudé lidi! Plná ústa toho, jak to dělají pro lidi, a ti obyčejní nedokáží prokouknout, že to dělají ve prospěch postkomunistických oligarchů a papalášů!

:-)

9 0
možnosti
Foto

A15l48e59š 76M39e48r50t29a

10. 3. 2022 18:18

Ten titulek je samozřejmě nadsázkou a vychází z Babišova útoku, proti vládním opatřením na snížení ceny pohoných hmot. Nestávím se na ani jednu stranu tohoto sporu jen v závěru připomínám, že se nějak zapomělo na obyčejného spotřebitele.

0 0
možnosti
Foto

Vaši komunisté tu vždy prosazovali soběstačnost Česka ve všem možném (energetika, potraviny ...). Účelem bylo rozklížit EU a případně z ní vystoupit. O nic jiného nikdy nešlo. A nejlépe rovnou i z NATO.

A toto je první krok k potravinové nezávislosti, protože na polích bude místo řepky třeba pšenice. A zase to, soudruzi, je dle vás špatně.

13 1
možnosti
Foto

A50l29e68š 30M50e16r85t23a

10. 3. 2022 15:15

Pan Flaška opět nechápe nebo nechce pochopit text, či dokonce blog nečetl, protože v něm vyjádřena jasná podpora zemědělcům, třeba tou levnější naftou, takže lépe si první něco pořádně přečíst a neplácat hlouposti.:-)

2 8
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 28,94
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik