Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karel S. je konzervativec jako poleno. Tuším, že za život si vyslechl leccos, ale aby mu někdo nadával do liberálů, s tím se zřejmě ještě nesetkal. Zřejmě máte dobrý smysl pro humor.

0 0
možnosti
Foto

To co pan Schwarzenberg prohlásil v Rakousku určitě nepatří do konzervativní politiky, jejiž jedním atributem je i bezpečnost. Karel je právě jedním z těch pro které se stala migrace novým Tibetem, novou modlou i když to rozum nebere.

3 0
možnosti

Probudit by se měly hlavně národy, kde už se muslimové usadili. Čechům, řekl bych, to víceméně jasné je, že je tu nepotřebujeme - k čemu? Aby tu byly kebaby? Ty už tu jsou. A pokud firmy potřebují pracovníky, jsou tu východoslovanské národy.

6 0
možnosti

Proč prostě neodeberou islámu status církve? Kdyby se na nějakém ortelišti říkaly podobně věci jako v mešitách, tak jim dávno přišijou Založení, podporu a propagaci hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka

8 0
možnosti
Foto

Připadá mi, že vůbec netušíte o tektonice sociální sféry tohoto světa, o pohybech, které ještě nejsou markantní, ale až je budete rozpoznávat i vy, tak se budou dít takové změny, že budete rád, když nebudete bojkotován vy.:-)

0 3
možnosti
Foto

Když někde jedu, tak se snažím dodržovat zvyky a pravidla, které v navštívené zemi platí a o tom to je.

3 0
možnosti

Jdu nabíjet nábojové pásy a zásobníky. :-(

1 0
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 25,28
  • Průměrná čtenost 1973x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik