Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

SUper článek. Jenže pravičáci jsou tak hloupí, že to nikdy nepochopí.

0 0
možnosti
Foto

Porozhlédnu li se kolem sebe, vidím spíše pracující důchodce a nezaměstnané v produktivním věku.

4 0
možnosti

Taky to tak vidím.

1 0
možnosti
Foto

I41v87a96n 43M77a92r53e62k

13. 11. 2020 7:26

Pane Merto, jak by zdejší "klasik" konstatoval : "zasloužená karma" . Ale Vám opravdu dávám karmu +[>-] R^R^R^

Sám jsem se zmiňované debaty zúčastnil. Přestože jsem pár let v penzi , mám stále dvě zaměstnání, byl jsem jednou madam označený za vyžírku, na kterého ona vlastně doplácí. Ostatně není první taková, která se tak vzhledem k mému důchodovému věku vyjádřila.

0 0
možnosti

P11e97t73r 44B81u59r84i42a95n

13. 11. 2020 13:30

Přestože jsem pár let v penzi , mám stále dvě zaměstnání, ...

Dáváte halasnou karmu něčemu, co obratem sám vyvracíte. Víte o tom, že?

0 0
možnosti

Já bych to řekla asi tak, "sytý hladovému nevěří"

Mi se vždycky líbí když kdosi usuzuje podle svojí osoby a okolí aniž by vzal v úvahu, že početná skupina lidí může na tom být úplně jinak než on a jeho okolí. Tomu se říká krátkozraké vidění, nebo nevidět si na špičku nosu.

1 0
možnosti

P12e50t10r 21B46u91r61i67a76n

13. 11. 2020 13:31

Ale Ziegler píše o problému obecně a sám podotýká, že jinde tomu může trochu jinak.

0 0
možnosti

P71e64t12r 65N65e88d84v54ě32d

12. 11. 2020 21:19

Aktualizace informací pro veřejnost a novináře na webové stránce společnosti - Řešení krizové komunikace, případná mediální obrana proti útokům ve sdělovacích prostředcích - Napsání projevu - Napsání komentáře (článku) do médií - Zajištění pozitivní reakce v médiích - Příprava informačních balíčků pro novináře, obchodní partnery apod. - Psaní a editace článků ve firemních časopisech, případně i zajištění vydávání Mgr. Jan Ziegler.

Tož tak. Otázkou zůstává, zda ten blog je z jeho hlavy, nebo na zakázku.....

2 0
možnosti
Foto

Pan Ziegler jde na to prostě "od lesa" - a přitom vypadá až moc zdravě. (Mohl by sám vykládat vagony). Pane Mertlíku, karma. R^

0 0
možnosti
Foto

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale nezaměstnaný padesátník buď nikdy nic pořádně neuměl, nebo je nespolehlivý z jakéhokoliv důvodu. Nebudu se bavit o vážně nemocných.

Mě bude zanedlouho 59 a jsem řemeslník OSVČ. Naprosto běžně dělám s lidmi ještě staršími než jsem já a nikdo si nestěžuje, že by neměl práci.

Vloni jsem přemýšlel, že bych se nechal někde zaměstnat v nějakém lehčím zaměstnání. Nikoho nikdy nezajímalo kolik mi je, ale kdy můžu nastoupit.

4 0
možnosti

Všechno je individuální a záleží na okolnostech. Jsem z Českého Krumlova, ještě vloni visely téměř na každé restauraci a obchodě cedulky s nabídkou zaměstnání. Letos je to samozřejmě jinak. Neberou už ani velké obchody, kde byl chronický nedostatek pracovníků, továrny rovněž, protože někam ti lidé ze služeb jít museli, pokud nechtěli skončit pod mostem. Tady člověk padesát plus šanci nemá, a to si troufnu říct, že je to generace, která nepřivykla komfortu nicnedělání. Takže pan Ziegler opět na základě toho, že zná někoho, koho někde zaměstnali, paušalizuje a samolibě tlachá.

1 2
možnosti
Foto

Ono se lehce řekne, běž v šedesáti někam do zaměstnání. Za prvé o Vás v tom věku málokdo stojí, takže nabídka je velmi omezená, a za druhé, než dělat práci, která je proti celé mojí bytosti a ničí mi zdraví, tak to raději nic. Přečetla jsem si diskuzi pod článkem J. Zieglera, máte pravdu v tom, že za socialismu se lidé v předdůchodovém věku přeřazovali na lehčí práce. Dnes nemá nikdo ohledy. Pan Ziegler si zase trochu zabájil. Ono dělat profesionálního řidiče, navíc autobusu, v pokročilém věku, není žádná sranda.

7 0
možnosti
Foto

Zkuste sehnat solidního řemeslníka, třeba zedníka nebo truhláře či instalatéra.

1 0
možnosti

Copak pan hystorik Ziegler, ten přece "rozumí" naprosto všemu, takže ten jeho tradiční blábol naprosto mimo realitu není vůbec žádné překvapení.

Karma. R^

3 3
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 25,28
  • Průměrná čtenost 1973x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik